Augstas Izšķirtspējas Skeneri Digitālās Pārveido USB Negatīvi, Diapozitīvi Foto Skenēšanas Pārnēsājamo Digitālo Filmu Converter 2.36 Collu LCD

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 35mm skeneris, 8mm filmu konvertētājs, filmu skeneri, skaneris slaidu, slaids negatīvu skeneris, filmu foto skaneris, 35mm filmu skeneri, 35mm filma, skeneris negatīvs pozitīvs, negatīva foto skaneris.

    €43.52 €62.17
  • Faila Formāts: JPEG
  • Skenēšanas Tips: 135mm/35mm melns un balts / krāsu negatīvu filmu, Kalins filma, slaidu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Fiksētā fokusa garums: F/6.0, F=6.34 mm
  • Ekspozīcijas kontrole: Auto / Manuālā
  • Zīmola Nosaukums: ONLENY
  • Sensors: 1/3.2" CMOS

58805 Topa Ieteikums

57963 Citiem karstiem produktiem šajā veikalā

Funkcijas: 1. Saderīgs ar Vairāku Filmu Bīdāmi Veidi, Šī universāls digitālo filmu skeneri kļūst jūsu dārgakmeņi fotogrāfijas izcilās augstas izšķirtspējas 23 Megapikseļu jpeg attēlus.Tikai ar vienu pogas pieskārienu, ātri skenēt un konvertēt 35mm/126/110 negatīvu filmu un 135 slaidus, izmantojot ātrā iekraušanas filmu paplātes ( Ātri-sekundes (uz vienu attēlu), varat saņemt, izmantojot kaudzi filmu, negatīviem un slaidiem, jo nav laika vispār. 2. Skats Uzreiz uz LCD Ekrāna vai TV Skatīties, kā jums skenēt tieši uz filmu skeneri ar savu iebūvēto dinamiskas 2.36-collu LCD ekrānu.Vai draugiem un ģimenes locekļiem nosaka atmiņas joslu, apskatot jūsu skenētus attēlus kā slīdrādi uz jūsu lielā ekrāna TV/monitoram, izmantojot komplektā iekļauto RCA video izeja TV kabeli. 3. All-In-One Skenēšana, Konvertēšana, Rediģēšana & Skatīšanās Ierīce nav vajadzīga datorā, jo jūs varat pielāgot spilgtumu un krāsas (sarkans/zaļš/zils) tieši uz pilnu krāsu LCD ekrāns.Izvēlēties vienu no 5 filmu formātu iespējas detalizētu skenēšanas un novērstu nepieciešamību laikietilpīgs un dārgs rediģēšanas programmatūru . 4. Scan & Saglabāt līdz 4000 Attēlus, izmantojot SD Kartes (Nav komplektā) Ērti izmantot iekšējā 64MB atmiņa, lai saglabātu līdz 14 attēlu skeneris, līdz esat gatavs, lai to lejupielādētu jūsu PC/MAC, izmantojot USB kabeli.Vai paplašināt līdz 4000 attēlus ar SD kartes slots (SD karte nav iekļauta). 5. Dalīties ar Jūsu Mīļākie Atmiņas ar jebkuru, Jebkur, Kad esat reģistrējis savu digitālās fotogrāfijas, lai jūsu datoru, koplietot attēlus uz sociālo mediju, piemēram, Facebook un Instagram, nosūtīt tos draugiem un ģimenei, saglabājiet tos, lai jūsu tālrunis/tablešu un pat izdrukāt tos uz foto albumus vai attēlu rāmji.Apraksts: Pēc nospiežot pogu, attēlu digitizer skenēšanas un pārvērst savu veco atmiņu asā, digitāla attēlu JPEG formātā.Pēc tam tos var apskatīt jūsu datorā vai citā ierīcē, vai izdrukāt, kā regulāri fotogrāfijas.Nav nepieciešamas datora savienojumu, lai darbotos scanner.Specifikācijas: Iedarbības Kontrole: Auto / Manuālais Skenēšanas tips: 135mm/35mm melns un balts / krāsu negatīvu filmu, Kalins filma, slaidu Sensors: 1/3.2 collu CMOS Fiksēta fokusa attālums: F/6.0, F=6.34 mm Faila formāts: JPEG Kameras sensors: 5 miljoniem eiro / 10 miljonus (pēc izvēles) Interfeiss: Zaudējis USB + SD / MMC Valodas Palīdzība: Vienkāršotā Ķīniešu / Tradicionālā Ķīniešu / angļu / franču / vācu / itāļu / spāņu / Japāņu Operētājsistēmas: Windows Vista / XP Paketē iekļauts: 1 x Digitālā Skenera Piezīmes: 1. Lūdzu, ļauj 1-3cm pasākums kļūdas. 2. Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties dažādu datora ekrāna, paldies par jūsu sapratni.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti