Gudrs Kristāla Lācis Figūriņas Ar Mīlestību Sirdī, Stikla Modes Rotājumu Jauki Dzīvnieku Prese Kāzu Mājas Dekori Ziemassvētku Dāvanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 3 lieldienu rotājumi, rotas, mūsdienīga apdare, stikla figūriņas cilvēki, Crystal, kristāla rotājumu, sunglass sievietēm, stikla suvenīru, stikla rotājumu, kristāla figūriņas dzīvnieki, christma briedis.

    €4.33
  • Ir Smart Ierīces: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Crystal
  • Tēma: Talismans
  • Stils: Mūsdienu

Apraksts: Lovely Lācis prese, Izsmalcinātu Amatniecības Godu: Biroja Galda, Mājas Apdare, Jauku Dāvanu Izvēle,lady bērniem favorit Perfekta apdare, lai jūsu galda, galda, plauktos, vai interjeru.Ideāls kā gadījuma Dāvanu.Jūs varat meklēt, izmantojot figūriņas un redzēt, cita leņķa pasaulē.Liels aksesuārus attēlu fotografēšanai.Saskaņā ar Feng Shui, kristāla rotājumi ir ļoti noderīgs objekts izstaro pozitīvu enerģiju visapkārt un atsvaidzināt ģimenes locekļi.Specifikācija: Materiāls:Kristāls K9 Izmērs:40*30*60 mm (1.58*1.18*2.36 collu) Maksājuma ----------------------------------------------------------------------- 1. Tas ir labākais, lai pārliecinātos, ka jūsu personiskā informācija ir pareiza, pirms pasūtījuma,un produktu, jūs pirkums tiks piegādāts laikā, pēc maksājuma saņemšanas. 2. Mēs pieņemam vairākas maksājumu.Piegāde ----------------------------------------------------------------------- 1. Produkta iegādāties tiks nosūtīti laiku. 2. Mēs darām visu iespējamo, lai nodrošinātu ekonomiski un uzticamu pakalpojumu, bet dažkārt Ātruma kuģniecības, kas ir ārpus mūsu kontroles,ceru, ka jūs cna saprast ,paldies par jūsu pacietību. 3. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs sniegsim jums ar apmierinošu atbildi.Mums būs atbildīga par jebkādu kaitējumu vai zaudējumiem, kas rodas transportēšanas laikā, jums ir nepieciešams, lai nodrošinātu augstas izšķirtspējas attēlu pierādījumus, lai mums. 4. Bezmaksas Sūtījumu par Visu pasūtījumu caur China Post Air Mail un Atopija.lv mūsu veikalā, un, ja jums ir nepieciešams, lai saņemtu ātrāk, ar kurjeru,Pls sazinieties ar mums .Atsauksmes ----------------------------------------------------------------------- 1. Mēs esam atkarīgi no Atopija.lv atsauksmes un klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu atsauksmes.Mēs dos jums labāko cenu un labāku pakalpojumu nākamo reizi, kad mēs kārtībā. 2.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Ja rīkojums ir nepareizs, mēs saprotam, ka jūs varētu būt neapmierināti, bet mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums dod apmierinošus rezultātus.

Gstelikova2021-02-10
"Received in excellent condition, Seller A+++"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti