Vīriešu Kravas Bikses Gadījuma Liels, pārāk plats Rāvējslēdzēja Kabatas Taktiskā Militārā Stila Bikses Pavasara Vīriešu Kokvilnas Modes Armijas Brīvs Bikses

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīri militārās modes kravas bikses, piparmētru kravas bikses, papīra kokvilnas bikses, linu bikses vīriešiem pārdošanā, panti kravas bikses, baložu šaut, stiprinājuma taktiskā militārā, Broadcloth, jen kokvilnas bikses, armijas bikses ar kabatām.

    €23.84 €43.35
  • Materiāls: Spandex
  • Apdare: NAV
  • Priekšā Stils: Dzīvoklis
  • Zīmola Nosaukums: SAVIENĪBAS ARMIJA
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Auduma Veids: Worsted
  • Modeļa Numurs: CZ-04
  • Vidukļa Izmērs(collas): -
  • Garums: Full Length
  • Fit Tips: Brīvs
  • Stils: Ikdienas
  • Vienuma Tips: Pilns Garums
  • Viduklis Veids: VIDĒJĀ
  • Slēgšanas Tips: Rāvējslēdzēju Lidot
  • Biezums: Midweight
  • Elsas Stils: Kravas Bikses
  • Par Sezonas: Pavasara,rudens,

10036 Kravas bikses pārdošanai

1: Lūdzu, aizpildiet pareizo adresātu, adresi informāciju:

Pilnīga, precīza saņēmēja informāciju, kas palīdzēs iegūt paketi, lai jūsu adresi ātrāk.Pilna adrese, informācija, kas jāiekļauj šāda informācija:

Saņēmēja nosaukums: (Lūdzu, izmantojiet nosaukums oficiāls dokuments)

saņēmēja adrese:

Ielas nosaukums , mājas numurs (dzīvokļa numurs), vārds rajona

Pilsētas Nosaukums:

Valsts vai province nosaukums:

Valsts:

PASTA indekss:

Ja jums ir nepieciešams, lai mainītu savu adresi, lūdzu, dariet mums zināt 24 stundu laikā, kā padarīt jūsu maksājumu, un nebūs pieņemt pārmaiņas valstī!

2:piegāde un laiks:

a):Mēs nosūtīsim visiem iepakojumiem, var izsekot

b):Parasti tas aizņem 15-45 dienu laikā ierasties lielākajā daļā valstu, atkarībā no valsts.Ja jums ir nepieciešams ātrāk pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu!

Ja jūs nevēlaties saņemt jūsu pakete 60 dienas(brazīlija:90 dienas), mēs atmaksāsim jūsu maksājumu pilnīgu vai nosūtīt to atpakaļ uz jums.Jums nebūs nekādu zaudējumu!

3:Izmērs informācija:

Mūsu lielums Ķīnā , mēs visi zinām, ka Ķīna ir lielums, ir haotiska, tāpēc pircējiem jābūt rūpīgi pārbaudīt izmēru informāciju pirms pirkuma izdarīšanas, visu lielumu informācija ir precīza, ir novērtētas ar fizisko izmēru informāciju, pircēji to, kā Izvēlēties pareizo izmēru?Lūdzu, novērtējiet parasti valkā apģērbu, dati, informācija, tad skatīt izmēru informāciju, izvēlieties savu izmēru un līdzīgi mūsu izmēru! 4:Paziņojums:

Mēs strādājam 12 stundas diennaktī (izņemot brīvdienas un svētku dienas),Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, un mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem ietvaros 1-12 stundas .Mēs sekotu statusu uz katra iepakojuma izpildes laikā pasūtīt.Mēs sazināsimies ar jums, ja jūsu pakete ierodas pie vietējā teritorijā.Ja tu nesaņemi iepakojums, mēs ar jums sazināsimies.Lūdzu sazināties ar mums!

5:pēcpārdošanas pakalpojumu:

Ja jums nav saņemt sūtījumu, vai esat saņēmis produkts ir problēma, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu savu problēmu, tāpēc, ka jums ir apmierināti!Neatstāj negatīvu feedbooks pirms sazināties ar mums. 6:Feedbooks:

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums pilnībā piecas zvaigznes par pozitīvu feedbooks! 7:Muitas politika:

Visiem pasūtījumiem tarifiem, kas būs atbildīgs par pircēju, 1. Ja jums ir nepieciešams vairāk pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu!Vairāk jautājumi, lūdzu, sazinieties ar MUMS!

Maksājuma

Mūsu Pircēju Aizsardzība aizsargā Tikai Maksājumu Metodes no Atopija.lv, kā zemāk:

Klientu Aizsardzība

1:Ja jūsu pakete nav ieradies 60 dienu laikā pēc tam, kad mēs to sūtījis (Brazīlija: 90 dienas), mēs jums atmaksāsim pilnu summu.Ja jums ir gatavi gaidīt, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības periodu.

2:Ja ir kvalitātes problēma ar mūsu produktiem, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs aktīvi atrisināt jūsu problēmu.

Izmērs starpība

Mūsu izmērs ir Ķīniešu apjoms, tas atšķiras no jūsu valstī, lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu izmērs informācijas uzmanīgi, vai jūs varat sazināties ar mums jebkurā laikā.Lūdzu, nav pasākums, ķermeņa daļas, datu salīdzinājums.Mērīšana ķermeņa daļām, kas radīs daudz kļūdas.sarkanā chi tang Lūdzu pasākums pleds mērīšana, ka jūs parasti valkā atbilstošu apģērbu.

Lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes, Pozitīvas atsauksmes pēc tam, kad jūs saņemat produktu un lovethem,Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Paldies.

Atsauksmes

Pirms došanās uz Neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sniedziet mums iespēju atrisināt jūsu problēmu.Mēs uzskatām, ka visus strīdus var atrisināt ar savstarpēju vienošanos.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu.Paldies.

Par Pārdošanas Cenas

Mūsu veikalā neattiecas uz pievienotās vērtības nodokli, tarifs vai nodoklis,ja importa tarifu notiek pircēja valsts, pircējam vajadzētu veikt visus maksājumus saskaņā ar atšķirības dažādu valstu noteikumiem.Mūsu pārdošanas cenas, neietver nodokļus un tarifus.

Par Krāsu Atšķirības

Visas fotogrāfijas produktu parādīta tīmekļa lapa tiek veikti ar profesionālās fotogrāfijas komandas ar profesionālu foto aparatūru.Sakarā ar ietekmēm no fotografēšanas vietas,vides un gaismas avots,uzņemtie fotoattēli ir atkāpies no reālā produkta krāsu.Vēlu posma fotoattēli tiek pielāgota atbilstoši produktu reālās krāsas,cenšas atjaunot produktu sākotnējo krāsu.Izņemot krāsas, produkti, pārējās daļas ir pierādīta uzticīgi.

Tomēr, everyones attieksme pret krāsām ir dažādas un pastāv krāsu atšķirības starp dažādām parāda, problēma krāsu atšķirība nevar izmērīt, vai no tā izvairīties, izmantojot fiksētu priekšmetus.Paldies par jūsu viedokli.Produktu krāsas, attiecas uz tiem, saņemto produktu.

Par Loģistiku

Pasūtījumiem, kas jums ir samaksāta veiksmīgi, mēs piegādāt preces 24 stundu laikā pēc iespējas ātrāk.Par obligāto Ķīniešu svētkiem, piegādes laiks var aizkavēties.Ja jūs esat pērk internetā, svešā valstī, un nevar gaidīt ilgi, loģistikas un transporta, lūdzu, nav izdot rīkojumus, tādējādi izvairoties no nevajadzīgiem zaudējumiem, lai gan.Ja jūs uzstāt, veicot pasūtījumu, lūdzu, nav jāpiemēro attiecībā uz kompensāciju vai sūdzības būs.Lūdzu, piedodiet mums par sagādātajām neērtībām.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti