Attīrošs Ūdens dušas galvas Xiaomi Dabai rozā dxhs004-2

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dome xiaomi ūdens, manekena galvu, oficiālais xiaomi, galvas duša, mi xiomi, zelta rožu dušas, diiib duša, dabai duša, gadījumā xiaomei redmi, 360 s5 putekļsūcējs.

    €18.20
  • Veids: Fiksēto Grozāms Tips
  • Dušas forma: KĀRTA
  • Instalācijas Veids: Rokas Turiet
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Zīmola Nosaukums: dabai

Specifikācijas

Postenis veids: dušas galvas

Materiāls: nerūsējošais tērauds/ABS plastmasas

Funkcijas: sudraba filtrs/dubultā filtrācija sistēma/aktīvais oglekļa filtrs/ūdens spiediena iegūt sistēma

Izmēri: 270x110x47mm

Produkta Svars: 224 grami

Xiaomi Dabai black dxhs004-3-эргономичная dušas uzgalis ar diviem režīmiem ūdens piegāde.Ierīce ir aprīkota ar dubulto filtrēšanas sistēmu, kas ļauj jums, lai attīrītu ūdeni no lieko hloru.Turklāt filtrs attīra ūdeni no baktērijām un citiem piesārņotājiem.Ērts slēdzis uz roktura ļauj pilnībā pārklājas ar ūdens piegādi, ja nepieciešams.Laistīšanas var smidzinātājs ir 400 caurumi ar diametru tikai 0.25 milimetri.Iekšējā daļā laistīšanas var, ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, kuram ir augsta izturība pret koroziju.

Filtrēšanas Sistēma

Ierīce ir aprīkota ar dubulto filtrēšanas sistēmu.Pateicoties tam, laistīšanas spēj efektīvi attīrīt ūdeni no lieko hloru, kā arī dažādu piesārņotāju un kaitīgās baktērijas.

Pārslēgšanas Režīmi

Uz roktura ir ērts slēdzis.Ja nepieciešams, jūs varat pilnībā pārtraukt ūdens piegādi tikai ar vienu pirksta kustību.Jums nav, lai sasniegtu celtņa uz laiku segtu ūdens.

Augstas kvalitātes materiāli

Iekšējā daļā laistīšanas var, ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda.Materiāls ir izturīgs pret koroziju un nav rūsas, pat ar daudz gadu, lietojot ierīci.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti