Alumīnija Neredzams Datoru Stāvēt Salokāms Portatīvo Datoru Stāvvadu Savietojams Ar Apple MacBook Pro Air, Lenovo, Visas 10"-17" Grāmatiņa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rakstāmgalda stāvvada, par macbook stāvēt, klēpjdators stāvvadu stāvēt, macbook, bambusa klēpjdatoru tabula, macbook stāvēt, DATORA Statīvs, klēpjdatoru, planšetdatoru stāvēt neredzams, alumīnija pole telts, turētājs klēpjdators.

    €6.89 €10.94
  • Zīmola Nosaukums: selectec
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

funkcijas:

Saderība - klēpjdatoru statīvs ir piemērots gandrīz visiem klēpjdatoriem no 10 līdz 17 collas, piemēram, par MacBook Air, Pro ThinkPad, Virszemes,par Chromebook,Dell XPS,HP,par ASUS,Lenovo,par Acer, un vairāk.Ergonomiskie - leņķa dizains ir liels, lai noteiktu ideāls augstums rakstīt, vienlaikus atbalstot muguras un kakla ādas komfortablu stāvokli.

Neredzams Dizains - salokāms portatīvo datoru stends ir slim un gaismu, biezums 3cm.Tas nekad pievienot papildus slogu, lai jums, bet tas būs jums palīdzēt ar savu ceļojumu vai biznesa braucienu.

Uzlabota gaisa cirkulācija - leņķa dizainu, lai radītu vietu, siltuma izkliedi un, lai izvairītos no pārkaršanas par notebook, pateicoties ilgstošai lietošanai.

Stabilitāte un Izturība - Atbalsta paralēlas līnijas, spēcīgu nestspēju.Stends ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, augstas kvalitātes materiāliem padara statīvu, turētāju stabilāka.

Materiāls: alumīnija sakausējuma

Produkta izmērs: 226*58.6*4.2 MM

Tips: Salokāms

Iepakojuma saraksts

Notebook stand*1

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti