Uta Nav Princis Sama Nanami Haruka Cosplay hairwear

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ittoki, uta, kaede svārki, sama, batwoman cosplay kostīms, princis sama, Ichinose, deidara parūka, asuka langley parūka, Ittoki Otoya.

    €19.08
  • Vienuma Tips: Cepures
  • Dzimums: Unisex
  • Speciālā Izmantošana: Kostīmi
  • Rakstzīmes: anime
  • Materiāls: Augstas Temperatūras Šķiedras
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie

MAKSĀJUMA

Mēs pieņemam Kredītkartes, Darījumu un Naudas, moneybookers.Ja jums ir jāmaksā mums citas iespējas, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu.

Pirms maksājuma veikšanas, lūdzu, vēlreiz pārbaudiet savu piegādes informācija: adrese, nosaukums, pasta indekss, tālruņa numurus, utt.

Shipping Noteikumi

Piegāde ar ePacket,Paredzamo Ierašanās Laiku: aptuveni 7-15 dienas.

Piegāde pa Pastu Ķīnas Reģistrēta Gaisa Pasts,Paredzamo Ierašanās Laiku: par 15-40 dienas(Piegāde uz krievijas Federāciju,Vidus Austrumos,Austrumeiropā,Dienvidamerikā,Āfrikā prasīs daudz ilgāku laiku. )

Ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums par citiem pārvadātāja EMS/DHL,mēs atradīsim labāko risinājumu ietaupīt jūsu izmaksas.

ATGRIEŠANA UN APMAIŅA

Visas mūsu preces būs pārbaudītas un iesaiņotas labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu visas mūsu klientu vēlmes.Ja kāda iemesla dēļ neesat apmierināts, jūs varat atgriezt preci, lai mums, saskaņā ar sākotnējo stāvokli, 7 dienu laikā pēc saņemšanas par kompensācijas vai apmaiņu.Pirms atgriezto preci, lūdzam, sazināties ar mums sīki atgriešanās maiņas instrukciju.Mēs jums atmaksāsim pēc saņemšanas atpakaļ objektus.Pircējs būs jāmaksā par kuģniecības izmaksas nododot priekšmetus.

ATSAUKSMES

Mēs ņemšu atvaļinājumu, pozitīvas atsauksmes pēc dzirdes, vai esat apmierināts ar manas izsoles.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, ja ir kāds iemesls, kāpēc jūs esat neapmierināts ar savu objektu un nevarēja atstāt pozitīvu atsauksmi mums.Mēs vienmēr darām visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Kā ar mums Sazināties

Jūs varat tērzēt ar mums par jebkuru jautājumu, izmantojot TradeManager,mēs atbildēsim jums uzreiz,ja mums nav online,lūdzu, e-pastu mums,mēs saņemam atpakaļ uz jums 24 stundu laikā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti