0-100mm Precizitāti Elektronisko Digitālo LCD Vernier Suportu Instruments, Lineāls, Mērīšanas Instrumenti Platums Kalibra Vernier

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrieši pasākums, z17, rokas instrumentu, calip, valdnieks skola, rokturi instrumenti metālapstrādes, digitālo mikrometru, daniu digitālo vernier, tērauda uzgriežņu atslēgas, v suportiem.

    €2.26 €3.97
  • Materiāls: Oglekļa Tērauda
  • Suportu Tips: Vernier Suportiem
  • Zīmola Nosaukums: OUTAD
  • DIY Piederumi: Kokapstrāde
  • Mērījumu Diapazons: 0-100mm

Funkcijas:

1. Precīzs mērījums: Šis produkts ir gluda metāla rullīti, ko var ātri mēra un viegli lasīt.Lasot šo produktu precizitāte ir 0.01 mm, un kļūdas diapazons ir tikai ±0.02 mm.

2. Uz lielā ekrāna ciparu displejs: Šis produkts ir stikla ciparu displejs spogulis, kas atbalsta divus režīmus metrisko un collu bezmaksas pārslēgšanu.

3. Stiprinājuma uzgrieznis: Šis produkts ir stiprinājuma uzgriezni.Jūs varat pielāgot necaurlaidību, pagriežot uzgriezni, lai novērstu mērījumu (pulksteņrādītāja virzienā stingrāku, pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam relīze).

4. Priežu pirkstu dizains: Šis produkts pieņem priežu pirkstu dizains, kas nav ievainots valdnieks ķermeņa, un mērījums ir viegli un ērti.

5. Lāzera mērogs: Šis produkts pieņem lāzera gravēšana, soda kalšanas apstrāde, skaidrs skalas, ērtu un precīzu lasījumā.

Apraksts:

Šis produkts pieņem portatīvo pogu, dizains, viegli kontrolēt, nulles sākot, precīzu mērījumu.

Specifikācijas:

Krāsa:melna

Materiāls: plastmasa

Diapazons: 0-100mm

Izšķirtspēja: 0.01 mm

Iepakojuma tips:opp maisā ,kartes, iepakojums,kastes

Paketē Iekļauts:

1 x Digitālā Displeja Kalibra Vernier

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Bleachtasteyum2021-01-25
"The goods are not sewn, we are waiting for a refund for a week! In general, something strange happens with mail, the goods do not come, and Ali money does not return! Previously, within three days they returned!"
Vip Nurdos 972020-10-01
"All is Well marriage no smell no shows like exactly, the seller I recommend to the seller 5 ×☺"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti