ARSUXEO Vīriešu Ziemas Velo Jaka Kopa Pretvēja Ūdensizturīgs Siltuma Sporta Velosipēdu Bikses Bikses Velosipēds Piemērots Apģērbs Bg011zy

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: arsuxeo vīriešiem, arsuxeo riteņbraukšana lietus jaka, riteņbraukšana grupu, kas izveidota, džersija spexcel, velo jaka vīrietis, goretex jaka vīriešiem, antīko velosipēdu, bicycl, cubrebotas ciclismo, anti atstarojošu vesti.

    €49.89 €73.37
  • Apkakle: MANDARIN APKAKLE
  • Modeļa Numurs: bg011&18y
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Iezīme: Kabatas
  • Virsdrēbes Tips: Jakas
  • krāsa: zaļš,sarkans,melns,oranžs,maskēties pelēka
  • Materiāls: Spandex
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Auduma Veids: Vilnas
  • Zīmola Nosaukums: ARSUXEO
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

pārdevējs ieteikums

Jaka iezīme:

Šī aukstā laika jāšanas jaka ir veidota ar glaimojošs fit, kas piedāvā plašu ķermeņa izmēru un izjādes vēlmēm.Pretvēja & ūdensnecaurlaidīgs audums var pret aukstu vēju un izvairītos no gaismas lietus.Ideāla braukšana aukstā apstākļos vai slīd lejup, palīdz uzturēt ķermeņa temperatūru stabila. 1.Softshell audums apvieno siltumu un aizsardzību visas dienas komfortu 2.Elastīgs siltumenerģijas audums pie padusēm un aproces piebilst, gaisa caurlaidība un siltumu,saglabāt vējš ārā. 3.Trīs atvērt-atpakaļ glabāšanas kabatām papildu slāņus un izjādes 4 essentials.Viens rāvējslēdzējs krūšu kabatā viegli greifers essentials 5.Nomest asti un elastīgas vīles sniegtu precīzu on-velosipēds fit un saglabā ķermeņa siltumu, kad temps samazināsies. 6.Atstarojoša akcenti pie hem uzlabot drošību vājā apgaismojumā vai miglainā nosacījumi 7.Daļēji aprīkots sagriež šādi līknes ķermeņa ar istabu, lai kustētos .

bikses iezīme

1. Priekšējā daļa ir pretvēja, iekšpusē audums ir solf vilnas, saglabātu jums silts visu laiku. 2.Muguras daļā ar 4-way-stiept funkciju , elpojošs un ātri sausas, saglabā siltumu ziemā un piedāvāt pietiekami elastīgu sajūtu, kad ar velosipēdu vai skrienat. 3. Divas rāvējslēdzēja kabatas, uzglabāšanas 4. Atstarojošo svītru saglabātu jūs droši tumsā. 5. Elastīga josta ar aukliņu,vaļīga vai saspringts,tas ir atkarīgs no jums.

informācija par jaka

informācija bikses 18Y

informācija bikses 18Z

Sazinieties ar mums izvēlēties dažāda izmēra jaku un bikses

izmēri(ASV izmērs)

jaka ar bikses 18Y

jaka ar bikses 18Z

Piezīmes

Par Biznesa Sadarbību Ja jums ir pārdevējs, jūs vēlaties pārdot mūsu produktus, mēs varam darīt piliens kuģniecība.mēs piedāvājam jums labu vairumtirdzniecības cenu un attēlu bez ūdenszīme, tāpēc, ka jūs varat parādīt to, lai jūsu klients.Par Piegādi Pēc tam, kad mēs atjaunināt izsekošanas numuru, jūs varat izsekot, tā apmēram 2 līdz 5 dienām, jūs varat jautāt mums, lai paplašinātu piegādes laiku jums.Un, ja jūs vēlaties ātrāku sūtījumu, tas ir ok, jūs varat izvēlēties, EMS, DHL, Mēs varam sniegt jums atlaidi no sūtījumu izmaksas.Par Atgriešanās un Kompensāciju, Ja produkti sended ar kļūdu vai bojājumu, utt.Ka pieder pie pārdevēja atbildību, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju, pie pirmo reizi, pārdevējs būs atrisināt šo problēmu.Ja citu iemeslu dēļ, ne-patika stils vai ne-fit-izmērs iemesla dēļ.Tas ir ok, jūs varat atgrieztos produktu mums, Bet pircējam būtu jāsedz visi atgriešanās kuģniecības maksa.Paldies par jūsu sapratni.Par Lielums Informācija Mums ir mūsu izmēra diagrammu, ja jūs nevarat izlemt savu izmēru, tad jūs varat sazināties ar mums, mēs sniegsim jums dažus ieteikumu.Par Maksājumu Šobrīd, jūs varat Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney un bankas pārskaitījumu norēķināties par pasūtījumu.Mēs vienmēr domāju, ka Klientu NAV.1 Ja jums ir kādi jautājumi vai PROBLĒMAS, lūdzu, E-PASTU MUMS.Mēs ceram, ka jums ir brīnišķīgi iepirkšanās pieredzi!

Lanina19762021-01-25
"All super cool repeatedly"
HouseOfNguyen2021-01-12
"These are more comfortable than some.of the other types I have tried in the past."
Nadealai732021-01-28
"Pants are still short and full of people. With an increase of 190 and a weight of 90 kg, the pants were short. At the same time, the jacket was just right. The quality of the fabric was very pleasant."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti