1000pcs Audio Skaļruņu Kabeli Stieple 4mm Banānu spraudņu adapteri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kaste skaļruņa savienotājs, banānu savienotājs, akustisko vadu, pievienojiet skaļruni, fisual banānu sveces, vintage audio savienotājs, savienotājs antīks skaļrunis, skaļruņu cabl, skaļruņu savienotājs camry, savienotājs banānu yyaudio.

    €198.59
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts Iezīmes: 1. Stāvoklis : Pavisam Jaunu 2. Augstas kvalitātes banana plug, tīra misiņš ar zelta pārklājumu 3. Paaugstināma par bi-vadu, vai darbojas vairāki komplekti skaļruņi 4.Garums 40mm 5.Piemērots stieple 4 mm līdz 6. Daudzums :1000pcs(500 gab Black + 500pcs Red) 7. Banana plug diametrs: 4 mm

Piegādes Informācija

Piegāde:

Parasti, mēs nosūtīt preci pa Pastu Ķīnas vai Honkongā Post, lai visas pasaules.Tas aizņem 25 - 45 dienas, lai lielākā daļa no valsts .Mēs arī piegādes ātrs veids, piemēram, DHL,UPS,EMS un tā tālāk ,Bet tas ir nepieciešams pievienot papildus naudu par to .Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums par detaļu.

Mēs atstās POZITĪVAS ATSAUKSMES pēc maksājuma saņemšanas.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, pēc tam, kad to saņem.

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Visi e-pasti tiks atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu un mēs jums atbildēsim pēc iespējas ātrāk.

Flo 1782020-10-06
"Thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti