Biškopības Rīki Uncapping Skrāpi Medus Šūnu Skrāpi Koka Rokturi Biškopības Uncapping Dakša Iekārtas 5 gabali

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: šūnveida nazi, medus bišu puse kaste, medus nazi, medus bišu zelta kaste, dakša medus, bišu dakša, medus, medus skrāpi, medus bišu music box, diy tērauda nazis.

    €21.04 €32.36
  • Modeļa Numurs: UF07
  • Izmērs:
  • Zīmola Nosaukums: beetop
  • Krāsa:
  • Materiāls:

Ja Vēlaties Šo Preci,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu "Vēlmju Sarakstu",Ja Jūs, Piemēram, Mūsu Veikalā,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu "Veikals Saraksts".Mēs piedāvājam Lielu, Lai Lielas Atlaides ,Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!!!

Priekšrocības: 1、Izgatavotas no augstas kvalitātes gumijas, koka vai eikalipta, gluda un nesāpēs rokas.Galdam ir izgatavotas no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda, tāpēc tas ir straujš, ātrs un rūsas izturīgs. 2、Inovatīvu griešanas medus dakša griešanas bišu vasks vāciņu un tīrīšanas ligzdu liesa.Izgatavots no augstas kvalitātes 304 nerūsējošā tērauda izvēlas materiālus, kas ir izturīgi un viegli izmantot. 3、Sagriež medus adatu.Galdam ir 17 nerūsējošā tērauda adatu, kas padara liesa ir vairāk detalizēts, un darbība ir pamatīgāka. 4、Skrāpi, adatu tipa, lāpstas asmens Skrāpi tipa asmens, plaša teritorija darbību Adatas veida skrāpējumiem un pacelt izlaidumu.Ļaujiet kasīšanas darbība vieglāk. 5、Ērts rokturis.Augstas kvalitātes koka roktura materiāls, gluda, aerosola laka, nekādu kaitējumu puses.Ērts satvēriens ir vairāk piemērota plaukstai un griešanas medus būs vairāk racionāls.Tas var būt pakārts.

X0lifesabeach2020-12-07
"The goods from China to Bashkiria came quickly, in 3 weeks. Nothing's broken. Thank you seller."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti