Siltuma pārneses vinila garums brīvi pielāgot siltuma hologrammas vinila dzelzs uz htv T-krekli DIY drēbes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: htv vinila roll, custom uzlīmes, 3d hologrammas, dzinēja spiediena testeris, pasūtījuma hologrammas, spoku hologrammas, bezmaksas piegāde priekšmetus, ievērojot dolāru, hologrammas, htv vinila, printable uzlīmes, vinila.

    €6.43 €7.56
  • Kategorijas: PVC
  • Uzlīmju Izvietojumu: Visu Ķermeni
  • Iepakojums: Nav Iepakoti,
  • Modelis: Oem
  • Zīmola Nosaukums: SUNICE
  • Dizains: Krāsu Izmaiņas
  • Vienuma Tips: Uzlīmes
  • Modeļa Nosaukums: siltuma pārneses vinila
  • Veids: Citi 3D Uzlīmes
  • Objekta Garumu: inch
  • Materiāla Tips: PVC

Apraksts: Materiāls:Lāzera PVC Izmērs:3 izmēri izvēlēties Krāsu: Lāzera Spīdums-Sudraba Pārsūtīt temperatūra:160 grādiem Pārsūtīt laiks:5-8 sekundes (1cm=10mm=0.39 collas) Pakete iekļauj: 1X Siltuma Pārneses Vinila Iezīme: PVC siltuma pārneses Vinila roll dzelzs-uz auduma.Labu līmi īpašības, nav krekinga, ar mazgāšanas reizes.Bez savdabīga smarža, vides aizsardzības likumi.Ērti lietot.Darbojas arī ar filca poliestera, kokvilnas, poli kokvilnas, akrila, ādas, papīra un materiāliem.Var izmantot, lai DIY jūsu T-krekli, džinsi, lentes, kurpes, somas utt.Kā lietot: 1.Likt siltuma pārneses plēve/uz vinila griešanai mašīna, un noregulē spiedienu un ātrumu; 2. Izvēlieties attēlus, kurus vēlaties izdrukāt, datoru, un izvēlieties spoguļi attēls ,pēc tam noklikšķiniet uz pogas gravēšanas; 3. Sagriež cirsts modeļus, no filmu, un noplēst daļas, kas jums nav nepieciešams, attēlu ir gatavs izmantot; 4. Ielieciet cirsts rakstus par apģērbu.Izdrukāt attēlu, izmantojot siltuma pārneses mašīnas ar temperatūru no 150℃ -160°C 5-8 sekundes, un noņemiet caurspīdīgu aizsargplēvi uzreiz, tad attēls ir pārcelta uz apģērba.Paziņojums: 1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2.Lūdzu atļaut nelielu noviržu mērījumu datiem. 3.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas.

1. Kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 DARBA DIENAS ar FedEx vai UPS utt.gaisa express, mums nav garantijas piegāde par visiem starptautiskajiem sūtījumiem, jo katrā valstī var būt atšķirīgas laika grafiks uz pasūtījuma tīrvērtes, kas var ilgt garāku / īsāku laiku, lai pārbaudītu savu produktu.

2. Mēs nosūtīsim jums izsekošanas numuru pēc tam, kad mēs nosūtīta paka ar jums.

1. Mēs pieņemam dažādas maksājumu metodes.Gandrīz katram stilam kredītkarti, PayPal, bankas pārskaitījums utt.

2. Lūdzu, veikt maksājumu, trīs dienas pēc tam, kad pasūtījumu.

3. Jūsu maksājums tiks izlaists tikai pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.

1. Ja jums ir jebkādas problēmas ar precēm, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atstājiet negatīvu atsauksmi.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai tiktu galā ar šo problēmu, un jums apmierinošu risinājumu.

2. Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

3. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus, lūdzu, atstāj mūs pozitīvas atsauksmes.

4. Justies brīvi, lai nosūtītu uz jūsu jautājumiem, jautājumi par produktu mums.Mēs atbildēsim jums, viena darba diena.

5. Mēs ceram uz dzirdi no sava e-pasta.Katalogā tiks nosūtīti jums, ja jums ir nepieciešams.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti