Ideāli diode 1.5 milliohm vadīšanas iekšējā pretestība 50A augsta pašreizējā saules anti-sālsūdenim modulis mini tips

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gaismas sadalītājs takagi, sālsūdenim vārsts, saules šoks elektriskais žogs energizer, pavedienu turētājs, ch340 v3, anti reverse, diode v 100.a, miliohm metru milliohm, anti refluksa, 3 ciparu skaitītājs modulis.

    €13.15 €14.14
  • Zīmola Nosaukums: TailKuKe
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Veids: 2-ciparu Letes

modname=ckeditor

type1 vienu MOS-1.5 milliohm iekšējā pretestība-alumīnija pamatnes 80V

type2 vienu MOS-0.7 milliohm iekšējā pretestība-alumīnija pamatnes 40V

80V50A lieljaudas ideāls diode

Darbības ievads:

Pieļaujamais darba spriegums: 9-80V

Statiskā darba strāva: 0.6-1.5 mA, kas ir niecīgs, lai visu sistēmu.

Viena MOS alumīnija pamatnes 1.5 milliohms:

Pastāvīga darba strāva ietvaros 25A (bez siltuma izkliedi) 60 grādiem, ar lielu platību, siltuma izlietne uz muguras un piespiedu gaisa dzesēšanas enerģijas 50A, plates izmērs: 45 * 50mm, skrūves cauruma diametrs 3 mm

Vara folijas biezums: 2oz,

Alumīnija pamatnes PCB izsekot vara folijas slāni un alumīnija bāzes slānis ir izolētas izturēt spriegumu 1000 V, neuztraucoties par to, sadalījums, siltuma vadītspēju, kas ir 20 reizes ātrāk, nekā FR4 stikla šķiedra, un var būt tieši saistītas ar lieliem siltuma izlietnes.

Cenu saraksts jau satur sarakstu piederumi: ideāls diode mātesplati * 1 + 3 * elektroinstalācijas auss + 3 * skrūvju

Īss ievads par ideālu diode:

Pozitīvu augstsprieguma ideāls diode kontrolieris.Salīdzinot ar Schottky diodes, tas var piedāvāt zemākas zaudējumu ceļu, un augstas jaudas programmām, tas var sniegt efektīvāku risinājumu un ietaupīt vērtīgo shēmas, samazinot nepieciešamību pēc siltuma izkliedi Kuģa telpas.

Lielu daudzumu var neņemt vērā, oriģināls dizains, īpašnieka, ja ir, daudzumu, jūs varat mainīt PCB, atbilstoši jūsu vajadzībām.

Principa, ideāls diode:

Ieejas un izejas ir līdzvērtīgi diodēm.Ja izejas spriegums ir atklāta, būs lielāka nekā ieejas, izejas, tiek atslēgts nekavējoties.Atklāti vērtība ir millivoltos un reakcijas ātrums ir ļoti ātri.

Izmanto: Tā ir ideāla izvēle, lai aizstātu parasto lielu strāvas diodes, saules paneļi, kas savienoti paralēli, akumulatorus, dažādu spējas tiek izmantotas paralēli, Mavericks dual-elektrības iekārta, kas piemērota maksas aizpildīšanas aizsardzību.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti