Yz917 Bi-Directional PD Mobilo Jauda DIY Auto Lādētājs 60W Pilnu Protokola plates

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: shēmu drošinātāju, tālruņa lādētājs, diy elektronu komplekts, qc lādētāju valde, bi metāla zāģis, 18650 boost pārveidotājs, plates diy barošanas banka, auto pd, diy pd valde, lādētājs ķēdes.

    €19.56 €20.81
  • DIY Piederumi: ELEKTRISKĀ
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

modname=ckeditor

Šī shēma ir tikai DIY mobilo barošanas plates, ne gatavo mobilo barošanas, un netiek atgriezta vai aizstāj pēc metināšanas.Ar SC8802 mikroshēmu sērijas nav izturīgas pret statisko elektrību.Nepieskarieties ķēdes ar rokām, lai novērstu elektrostatisko traucējumus un bojājumus.Pārliecinieties, lai izveidotu savienojumu ar litija akumulatoru kuģa aizsardzības pārbaudes laikā un lietot, lai novērstu īssavienojumu izdegšana, atcerieties! 60W attiecas uz pd broadcast 20V3A60W, modulis ir spēja izejas 20V3A pilna 60W, tas nenozīmē, ka jums ir kontaktdakšu jūsu ierīci, lai būtu pastāvīgs jauda 60W jaudu.Lūdzu, nav nopirkt to, ja jums nav saprast.Maksas ievadi pastāvīga strāva ir aptuveni 2,5 a, un tas ir ieteicams izmantot 60W PD strāvas padeve uzlādēšana.Ir tikai viens Veids-C ostas un nē USB-ports.Ultra-maza izmēra, garums 50mm, platums 25mm, biezums 13mm, viegli plug vērā dažādus DIY mobilo enerģijas avoti.Divvirzienu 60W super power, ātra uzlāde negaidot.Divvirzienu buck-boost, ievadi 12v var arī produkciju 20v60W, ievadi 5V var lādēt arī 4 stīgas, litija baterijas.Sinhronā taisngriezis buck-boost galvenais control + četras importēti MOS.DIY grāmatiņa divvirzienu PD mobilo jauda artefakts, jums tikai nepieciešams, lai jūsu pašu 4 stīgas, litija baterijas ar aizsardzības funkciju, lai izveidotu savienojumu ar pozitīvajiem un negatīvajiem poliem.IP2716 pilnu protokola 60W ātrās uzlādes jaudu, produkciju ne tikai atbalsta portatīvos datorus, bet arī saderīga ar gandrīz visiem mobilo telefonu ātrās uzlādes protokolus.Viena Veida-C ostas, divvirzienu PD, ievadi konstantu strāvu 2,5 A, vai arī tā, lai novērstu strāvas padevei, tā automātiski piesakās PD20V3A, tas ir ieteicams izmantot PD adapteris virs 60W maksas.Izejas pastāvīga strāva ir aptuveni 4A, maksimālā jauda ir 60 W, visi protokoli (izņemot VOOCDASH) atbalstu, SLĒDZIS, Apple 8 8P X un Apple piezīmjdatoriem ir pilnībā saderīga!Akumulatora spriegums noklus., lai 4 stīgas, pilna uzlādes spriegums ir 16.8 V, un tā apstājas, kad tas ir pilns. 1 indikators, sarkans = ātrās uzlādes jaudu vai atpakaļ, uzlāde ir pilnībā uzlādēts, zils = reverse maksas.Ķēdes nav undervoltage aizsardzību, tā akumulatoru, ar aizsardzības pārvalde ir jāizmanto.Atcerieties!Akumulatora spailes vairāku dēļi var būt tieši savienoti paralēli, lai atbalstītu vienlaicīgi uzlādēšana un izlādēšana no vairākiem moduļiem, vai uzlādēšana un izlādēšana UPS režīmā pa vienam.

Photonika2021-01-16
"good quality. best idea for mobile power diy. very recommend."
Tattooyhonny2020-12-09
"The module during charging the battery for 4 cells is heated quite strongly. Looks like it's a copy of module zc826p. The goods are good, you can recommend. Description matches."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti