5.5 X 2.1 mm Jauda 12V Vīriešu un Sieviešu LĪDZSTRĀVAS Barošanas Ligzdu Kabeļu Savienotājs Adapteri Plug Drošības Kameras LED Lentes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kameras jauda, 12v cctv barošanas, 12v vīriešu vieglāks, 12 ligzda, mazākais led 12v, led barošanas slēdzis, 12v kontroles lodziņš, 15 v lādētājs, 12v vīrietis sieviete automašīnas, 12v usb vīrietis.

    €5.59 €6.58
  • Zīmola Nosaukums: LEVCOECAM

Izmērs: Sieviete & Vīrietis Savienotājs

*inshareplus standarta 5,5 mm vīrietis vai sieviete barelu savienotājs skrūvju termināļa adapteris.

*Tas ļauj produktus ar izvadu jaudas pieslēgumu aprīkoti ar plug adapteri, barošanas bloki.

*To var izmantot, lai ātri pieslēgums no LED elastīgās sloksnes(ar svina stiepli no beigām), lai plug tipa barošanas.

Pakete Ietver :

10 X Sieviešu 12V DC Savienotājs 10 X Vīriešu 12V DC Savienotājs

Garantijas laiks

1. Normmly mēs nosūtīt preces ar 1-3 darba dienām, pēc jūsu maksājumu ir apstiprinājusi Atopija.lv.

2. Visi vienumi tiks rūpīgi pārbaude pirms to nosūtīšanas.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

3. Mēs apsolām, kvalitātes garantija vienu gadu, un mēs salabosim tās bez maksas.Atgriešanās pasta izdevumi būtu jāsedz klientam.

4. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs piedāvājam jums atbilstošu risinājumu.

Atgriezties&Kompensācijas

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.Nav nekādu IZŅĒMUMU.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā.

Pircējs ir atbildīgs par nodokļu un /vai nodevu ar savu valsti.Importa nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu.Pārdevējs nebūtu jāmaksā par Nodokļa,Ievedmuitas Nodokļa,Ievedmuitas Maksas.Pircēji, lūdzu apzināti pildīt pienākumu, kas nodrošina nodokļu maksājumu un muitošanu.

Atsauksmes

Mēs piedāvājam mūsu labāko produktu un pakalpojumu kvalitāti.Tiešām ceru, ka jūs esat ļoti priecīgs, kad saņemt mūsu paketi!

Ja jūs esat neapmierināti jebkāda iemesla dēļ,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt jebkuru problēmu, līdz esat apmierināts ar savu pirkumu no mums!Th ank jums ļoti daudz par jūsu atbalstu un uzticību!

1.Lielāko daļu no produktiem tiks nosūtīti 72 stundu laikā(izslēgt holiay un weenkend) pēc tam, kad skaidru samaksu, ko mēs saņemam.

2.Lūdzu, aizpildiet pareizi piegādes adresi un kontakt telefonu par jūsu pasūtījumu, mēs nevaram uzņemties nekādu undelivery reponsibility jo nepareizi Saņēmēja informāciju, kas jums deva.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti