Auto eksterjera Hroma durvju roktura vāciņš Melns, par Chevy Piepilsētas Chevrolet Tahoe Silverado Lavīnu GMC Yukon Sierra 00-06

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tahoe 2004 led, tahoe piederumi interjera, taho, priekšpilsētas, bāka, auto eksterjera uzlīme, gmc sierra, gmc yukon, GMC, gen gmc sierra.

    €12.04
  • Automašīnas Modelis: Piepilsētas/Tahoe/Silverado
  • krāsa: Chrome
  • Modeļa Nosaukums: DH107
  • Uzstādīšana: 3M līmlentes
  • Zīmola Nosaukums: GISAEV
  • Īpašas Pazīmes: Apdare
  • Modeļa Gads: 1999-2006
  • Vienuma Tips: Hroma Apdari
  • Materiāls: ABS

Auto eksterjera Hroma durvju roktura vāciņš Melns, par Chevy Piepilsētas Chevrolet Tahoe Silverado Lavīnu GMC Yukon Sierra 00-06

PRODUKTA APRAKSTS

【MATERIĀLS] aicina Izturīgs molded plastmasas ABS

【PIETEIKUMUS] aicina

1999-2006 Chevy Piepilsētas/Tahoe/Silverado

1999-2006 GMC Yukon/Sierra

2002. - 2006. Gadam Chevy Lavīna

4drs (W/O Pasažieru Keyhole)

【COLOR] aicina

Chrome

【VIEGLA UZSTĀDĪŠANA] aicina Instalē, izmantojot iepriekš piemēroto Red 3M līmlentes, Visas daļas ir nekādas urbšanas, nekādas griešanas un viegli uzstādīt pāris sekunžu laikā!

【AUGSTAS KVALITĀTES] aicina paredzēti, lai pēdējā gadiem, UV aizsardzības, bez pārmērīgi augsta vai zema temperatūra vai auto mazgāšana.

【PĒC PĀRDOŠANAS PAKALPOJUMUS] aicina Sniedz pakalpojumu pēc pārdošanas.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs garantējam mūsu klientiem 100% apmierinātību un 24 stundu klientu apkalpošanu.

PIEGĀDE

Prece tiks nosūtīta 2 dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas, lūdzu, dariet mums zināmu, ja jums ir nepieciešami steidzami, mēs varam izmantot pirms kurjeru, ja jums nepieciešams.

Atgriešanās

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums pirmo un atgriezt preci atpakaļ 15 dienu laikā, pilnu naudas kompensāciju, lai jūs vienu reizi saņemt preci atpakaļ, izņemot gadījumus, kuģniecības izmaksas.

ATSAUKSMES:

Jūsu atsauksmes ir liels atbalsts mums; ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, ņem 1 minūti, lai atstāt savu pozitīvas atsauksmes.

Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas un neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai pareizi un kompensētu savu zaudēto, Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti