110V / 220V 75W Sadzīves DIY Elektriskā Smidzināšanas Pistole ar 600mL Jaudu un Piltuvi Krāsošanas Darbi / Mēbeļu Apgleznošana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: komanda pulverizatoru, ūdens krāsas smidzinātāju, elektrisko krāsas aerosols, elektrisko krāsas smidzinātāju, javas gun, lielgabals krāsas, bezgaisa krāsas izsmidzināšanai, aurita krāsu lielgabals, elektrostatiskā miglotājs, lai disenfecting, spray gun.

    €19.32 €39.42
  • Barības Veids: Spiediens
  • Sertifikācija: NAV
  • Barošanas Veids: elektriskā
  • Veids: Augstspiediena Pistoli
  • Zīmola Nosaukums: ChgImposs
  • Izmantošana: Home DIY
  • Modeļa Numurs: -
  • Kausa Tilpums: -
  • Pieteikums: Krāsas Smidzinātājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts Jauda:600ml Smidzināšanas Attālums:10cm Darba Spiediens:>=0.8 MPa Materiāls: Inženierzinātņu Plastmasas Lakots Piegādes Metodi: Velkmes tipa Sajaukšanas Veids: Ārējā sajaukšanas smidzinātāju Spriegums: 110 / 220V, 50Hz / 60Hz Jauda: 75W Darba Strāva: 0.4~0.6 Krāsas Izdalījumi Summa: 200ml/min Funkcijas:

- Piemērots izsmidzināšanai uz visa veida krāsas, ieskaitot lateksa krāsa, naftas bāzes emaljas, ūdens bāzes krāsas, ēku krāsas un traipiem.

- Ātrāk un vieglāk veids, kā gleznot, elektriskā krāsas smidzinātāju padarīs jūsu krāsošanas darbi vieglāk.

- Augstu ražošanas efektivitāti, var ievērojami uzlabot pārklājuma efektivitāti laka ietaupījumu, viegli darboties.

- Speciāli izstrādātas sastāvdaļas, ļoti izturīgs, viegli izjaukt, tīrīt un uzturēt.

- Plašs pielietojums: visiem krāsošanas darbiem, piemēram, mājas, garāžas, klāji, mēbeles, žogi izmantošanai iekštelpās vai ārpus telpām.Piezīme:

- lai mazinātu elektriskās strāvas trieciena risku neturēt lietus .veikala telpās.

- brīdinājums eksplozijas nav aerosols, uzliesmojošs šķidrums, riska injekcijas nav izplūdes tieši pret ādu.

- Būtībā, šķidrums, kas var plūsma var tikt izsmidzināts.Tur ir noteikta prasība par konsekvenci.Tur ir piltuvi uzstādīšanu.Piltuves ir pilna.Ja to var ienākt 50 sekundēm, tas nozīmē, ka krāsa var izsmidzināt.Citādi, tas ir Atšķaidīts.

- Pēc katra darbs ir pabeigts, jums ir pievienot plānāks (piemēram, banānu ūdens) tvertnē, apsmidzina ar šķīdinātāju vairākas reizes, un izsmidzināšanas atlikušo krāsu tvertnes un uzgali.Šādā veidā, pistoli sprauslu neliks nākamajā reizē, kad tas tiek izmantots.Izmantot Darbība:

- 1. Aizpildiet šķidruma pudele ar smidzinātāja.Pievienots 110V vai 220V strāvas padeve, nospiediet slēdzi, ar pistoli sāksies, tur ir spēcīgas vibrācijas, trieciena skaņas, sākt izsmidzinot pēc dažām sekundēm, un pārvērsties par zemu normālā darba skaņu.

- 2. Ja tas nevar normāli strādāt, pēc iedarbināšanas, mēģiniet, lai pielāgotu rokturi uz aizmuguri.Metode ir šāda: pirmkārt pieskrūvējiet rokturi un pēc tam lēnām atkāpties, un testa spiedienu ar roku pie 50cm no sprauslas, kas ir spēcīga kaņepes. (Piezīme: Pēc regulēšana, nav vienkārši pielāgot)

- 3. Efektīva attālums no attīrīšanas ir 10-15cm starp sprauslu un objektu, un tas tiek darbināts ar lejupejošu slīpums leņķis 45 grādi, un ir izsmidzināt atkārtoti, lai novērstu traipu.Uzturēšana:

- 1. Smidzinātāju var strādāt nepārtraukti, bet to vajadzētu pievērst uzmanību arī uz moderateness, lai izvairītos no pārkaršanas bojājumus.

- 2. skaņa ir normāla, bet ne jet, vai strūkla ir vāja, zaudēt ir sprausla ir bloķēts, uzgalis ir unscrewed, gruveši, ir noņemts, vai ar naudas sodu adatu uzmanīgi smashed no iekšpuses uz ārpusi.

- 3. injekcijas ir normāli, bet spiediena nav pietiekami vai nestabila, jūs varat atvērt rokturi un vāciņu, lai pārbaudītu, vai hermētiskuma sūknis ir brīvs.

- 4. Pēc tam, kad darbība ir pabeigta, tas ir nepieciešams, lai aerosols dažas sekundes, lai izsmidzināšanas šķidruma sūkni, un pēc tam iepludināt dažus pilienus eļļas no eļļas caurumu un spray to uz dažām sekundēm.Paketē ietilpst 1 x Elektriskais smidzinātājs 1 x Pavasarī 1 x Piltuves

Mr7234rt2020-11-03
"Excellent. It works well. But its quality is weak .. Its price is average compared to its performance .. In general, it is OK to perform. Just... The seller is good at dealing. Only his only flaw is his price."
Mmmsss2222020-10-13
"good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti