1GAB., Nerūsējošā Tērauda Izlietnes Sūcējs Organizators Plaukts Vannas istabas Sienas Vakuuma piesūcekni, Sūkļi, Uzglabāšanas Grozs Virtuves Dvieļu Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hecare vannas istaba organizators, plaukti duša, virtuves veļa uzglabāšana, virtuves storag, plaukta duša, acu dušas organizators, nerūsējošā tērauda spice kratītājs, plaukts pie sienas, aksesuārs vannas istaba, paravan uzglabāšana vannas istaba.

    €3.92 €4.26
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Vannas Istabā Duša Plauktā
  • Nē. Līmeņu: Viena
  • Instalācijas Veids: Pie Sienas Piestiprinātās Tips

*Specifikācijas: 1.Svars: 200g 2.Materiāls: PET+SEBS+PS+ kaltas dzelzs 3.Piezīme: Glabājiet virsmu tīru un gludu, pirms lietojat non-marking ielīmēt. 4.Lūdzu neizmantojiet tas āķis, uz raupja, ūdeņains, taukainai sienām. 5.Lūdzu, nav pakārt dārgi, trausli priekšmeti 6.Ir ieteicams lietot pēc 24 stundām, uzstādīšana. 7.Paketē Iekļauts:1* plaukts *Funkcijas: *1. Virtuves uzglabāšanas, guļamistaba, uzglabāšanas, vannas istaba uzglabāšanas, grims, uzglabāšana *2. Piemērots marmora, drywall, stikla, flīžu, gandrīz jebkuras virsmas. *3. Izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, tas ir pret nodilumu izturīgs un izturīgs. *4. Viegli uzstādīt nebojājot sienas.Nekādas pēdas palika pēc dzēšanu. *5. Nav nepieciešami instrumenti, nē, urbšana nepieciešams; vienkārši novietojiet to uz gludas, līdzenas virsmas, un izdarīt spiedienu. *Ievadiem: - Vēlaties instalēt ērts stūra grozs dušā vai virtuvē, izmantojiet to, lai vieta, kur jūsu šampūns, ziepes, sukas, dvieļi, pirts slotas un vairāk.Kad jūs duša, saglabāt jūsu essentials pie jūsu rokai.Saglabāt par katru vietu jūs izmantotu, kā arī ērtības. - Izmantojot stūri, sienas daļa, stick tipa piestiprināt pie sienas, plaukts, ņemot par 5kg *Piezīmes: 1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, bildes, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2.Salīdzināt sīki izmēri ar jums, lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Canberra92020-12-02
"Super Fast Delivery !! Thanks !! 2843"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti