NOVO Vienu Krāsu Mirdzums Eyeshadow Pallete Ilgstošu Metālisko Pigmentu Dimanta Mirdzumu Acu Krēms Grims Maquillaje Kosmētikas CJ5317

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vāks xiomi karaliene, vāks riteņu m, bmw, segt xperia sexy, vāks sieviete zeķbikses, vāks xiaomiredmi, vāks xiao mi cc9, vāks xiami mi s2, vāks xiami note4, vāks wiko viev 4.

    €8.65
  • Apdare: Dabas
  • Daudzums: 1pc
  • Valstī/Reģionā Ražošana: Ķīna
  • Modeļa Numurs: NOVO-5317 Eyeshadow Pallete
  • Labā: Ūdensizturīgs / Water-Resistant
  • Sastāvdaļas: spīguļi, vizuļi acu ēnas
  • NETO MASAS: 3.5 G
  • Izmērs: Full Size
  • Viena krāsa/multi-krāsu: Viena krāsa
  • Ūdensizturīgs / Water-Resistant: Jā
  • Sertifikācija: GZZZ
  • Sertifikāta Numurs: 2020002867
  • Zīmola Nosaukums: Kingbolly

Apraksts:

Metāla mālaini tekstūra, Vizošs, mirdzošas pērles nodrošina spēcīgu, izsmalcinātu un gluda

Ar sortimentu neitrālas krāsas starp mirdzumu un matēts

Var izveidot dūmu krāsu, sniedz jums perfektu grims pieredze

Super mīksts un viegls maisījums, ideāls ikdienas grims vai īpašiem notikumiem

Izmanto kā eyeshadow, rouge, acu zīmulis un mirdzumu atzīmētājs

Specifikācija:

Zīmols: NOVO

Izcelsmes valsts: Ķīnā

Uzglabāšanas laiks: 3 gadi

Neto svars: 3.5 g

Krāsas: 10 Krāsu izvēlēties

Priekšrocības: Ārprātīgs kvalitātes, viegli pack,Bagāts, jūsu aplauzums

Specifikācijas:

Metāla mālaini tekstūra, Vizošs, mirdzošas pērles nodrošina spēcīgu, izsmalcinātu un gluda

Ar sortimentu neitrālas krāsas starp mirdzumu un matēts

Var izveidot dūmu krāsu, sniedz jums perfektu grims pieredze

Super mīksts un viegls maisījums, ideāls ikdienas grims vai īpašiem notikumiem

Izmanto kā eyeshadow, rouge, acu zīmulis un mirdzumu atzīmētājs

Paketē Iekļauts:

1x Eyeshadow Pallete

Piezīmes:

Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs, lūdzu, saprast.

■ Ja jums ir kādi jautājumi, pirms iegādāties, varat nākt konsultēties.Mēs atbildēsim uz jebkuru jautājumu par produktu jums, balstoties uz principu " klientu vispirms un reputāciju, ieskaitot kvalitāti un iedarbīgumu;

■ Mūsu produkti ir visi, kas veikti natūrā, un mēs esam izmēģinājuši visu iespējamo, lai atjaunotu patiesību.Tomēr, ņemot vērā to ietekmē daudzi faktori, piemēram, laika un iedarbības, un ietekmi, datoru programmatūras, reklāmas un citiem faktoriem, var būt nelielas krāsu atšķirības, kas ir ne kvalitātes problēmu.

1) Šo veikalu var jaukt!

2) Pēc-tirdzniecības problēmas: peļņa ir ļoti maza, un tās nespēj segt pēc-pārdošanas servisu.Gadījumā, ja ir vairākas problēmas, piemēram, neapmierinātība ar produktu vai bojājumiem, kas uz ceļa, preces var nomainīt, bet nav kompensācijas vai atlaide ir pieņemts!Kravas radīto sedz pircējs!Pārdevējs nenes kravas!

3) saņēmēja adrese un nosaukums saņēmēja, lūdzu, norādiet tālruņa numuru un detalizēti, it īpaši, tālruņa numuru, tas ir atbloķēts!Pēc tam, kad preces tiek sūtītas, pircējs pārskaita adrese vai atgrieztu preces, jo pircēja iemeslu dēļ.Kravas, kas radušies, sedz pircējs!

4) saņemot preces, pārliecinieties, lai pārbaudītu preces esamību Kurjeru!Ja trūkst, pārliecinieties, sazinieties ar mums brīdī!Nedomāju, nāciet un pastāstiet mums, ko nav saņemti pēc līguma parakstīšanas par to.Saņēmējs būs jāsedz problēmas pēc līguma parakstīšanas par to! (Aizsargu pazīmes vārdā mani, un tie, kas nav zīme, man ir arī skaita kā zīmi)

5) ātruma problēma: liels preces var tikt nosūtītas.Loģistika ir pamatā apmēram nedēļu.Problēmu ātrums ir arī problēma, kas ir bothering ar mums visu laiku.Lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums ir steidzami nepieciešama produktu vai nav pacietības, reizēm laika apstākļi ietekmēs ātrumu express piegādi.Neprasi mums, kad mēs nonāktu.Mēs varam jums palīdzēt ar to, express piegādi, taču mēs nevaram kontrolēt express piegādi, nu!Nav īgnu mums, jo ātruma express piegādi un attieksmi, kas no atsevišķu kurjeriem!

6) nepieņem zemu vērtējumu: mīļā, ja ir kādi jautājumi izlasot iepriekš minētajiem jautājumiem, jums var tieši konsultēties!Mūsu veikalā nepieņem: nav dāvanas, piegāde notiek lēni, Kurjeru attieksme nav laba, preces, kas nav tik labi, kā gaidīts.Produkts ir sadalīti uz ceļa, bet, ja jūs nevarat atrisināt šīs problēmas, zems rādītājs, tiks radīts!

7) sakarā ar preču pārdošanu fiziski veikalos, mēs neizslēdzam trūkumu pēc pasūtījuma preces.Mēs piegādāsim preces stingri saskaņā ar vecāku kārtībā.Ja trūkst, mēs sazināsimies ar pircēju pa telefonu!

8) par produktu, fizisko bildes, bet neizslēdzam krāsu atšķirība, jo dažādām reklāmas!Visbeidzot, es ceru, ka ikviens var baudīt sevi, attīstīt kopā un virzīties uz priekšu kopā.

Izteikt: liekais svars, lai Guotong, pirmā atkārtoti Yunda

loģistika: pēc izvēles vai mēs palīdzēsim jums ar izlases piegādes

■ Mēs lolot katru slavēt ļoti daudz.Ja jūs jūtat neapmierinātību pēc tam, kad saņemts Dongdong, lūdzu, sazinieties ar savu klientu apkalpošanas Wangwang ātri un mēs noteikti jums vispiemērotāko risinājumu.Lūdzu, komentārus pēc tam atrisinātu problēmu.Lūdzu, nedod vidēju vai sliktu komentāru, neinformējot par to veikala īpašnieks.Mēs arī sūdzības par ļaunprātīgu negatīvus komentārus, lai beigās.Lūdzu, saprotiet......

■ Mēs uzstāt, kvalitātes, cenas ziņā pieejamu, ātrākais pakalpojums un visvairāk taisnība izpausme-godīgums, savstarpēja izdevīguma, konsekventu vārdos un darbos, lai ikviens, iepirkšanās šeit iegūt patiesu atbildi.

■ Ja pircējs saņem paketi, lūdzu, vispirms pārbaudiet ārējā iepakojuma paketes persona (priekšā darbinieki), un atveriet paketi, lai pārbaudītu saturu, lai apstiprinātu, ka preces jūs saņemat atbilst produkta apraksts esat iegādājies, jūs varat tikai jāparakstās par savu paketi, ja jums ir fotogrāfijas, specifikāciju, daudzumu, un bez bojājumiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums laika.Ja jūs pārbaudīt un parakstīt to privāti, mēs nevar būt atbildīga par jebkuru jautājumu.Paldies.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti