SONOFF ZBMINI Zigbee3.0 divvirzienu Smart Switch Kontroles Darbus Ar EWeLink SmartThings Alexa Un Google Home SONOFF Zigbee Tilts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ios mājas automatizācijas, sonoff, mini sonoff, smart home, slēdzis zigbee, ieslēdziet wifi, durvju tuya smart, siemens slēdzis, aqara, homekit slēdzis.

    €8.66 €14.44
  • Valsts Montāža: Ready-to-Go
  • Sertifikācija: CE
  • Zīmola Nosaukums: sonoff
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Saderība: Visi Saderīgie

Apraksts:

*Izkliedētā Apskate: 360 grādu rotējoša dizains, justies brīvi, lai pielāgotu turētāju, lai to labāko skatīšanās .Jūs varat baudīt bezgalīgs apvārsnis braukšanas ceļu.

*Drošas Braukšanas: Jūs needn nav skatīties uz leju uz ekrāna, tikai acu līmenī, tad jūs varat saņemt labāko skatu uz ceļu, nodrošinot drošu braukšanu, bet jūsu ir GPS vai runājot, navigācija, klausoties mūziku vai uzlāde.

*Viegli uzstādīt un noņemt: dashboard telefons mount pieņemt izliektas nestandarta konstrukcijas.Ar vienu roku kontroles, viegli uzņemt un ievietojiet atpakaļ savu tālruni ar vienu roku.Ērtāk izmantot savu tālruni ar vienu roku , viegli uzstādīt un noņemt jūsu smart tālruni

*Aizsardzības tālrunis clip: tālrunis klipu, kas ar mīkstu, neslīdošu pamatni, kas novērš kaitējumu no nulles, lai jūsu auto un telefonu, un stabilitātes stiprināšanai mount.

*Saderība: Mūsu telefons stiprinājums ir piemērots vairumam mobilo ierīci, kas izmēra 3-7 cm.

Specifikācija:

Specifikācijas:

Tips: Auto turētājs

Materiāls: ABS

Krāsa: Melna

Svars: 150g

Paketē Iekļauts:

1 x Automašīnas Paneļa Tālruņa Turētājs

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti