Par JBL Xtreme portatīvo skaļruņu AC Adapter 19V 3.42 A 65W Elektroenerģijas Piegādes Lādētāju Ar MAIŅSTRĀVAS Kabelis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: jbl speaker xtreme, lādētājs jbl xtreme, p850, headphon jbl, jbl, vāks xa2, jbl lielo ekstrēmo, akumulatoru jbl xtreme, skaļruņu toshiba, jbl barošanas.

    €16.11
  • Izejas spriegums: 19V
  • Iepakojums: Jā
  • Saderīgu Zīmols: Lenovo
  • Izejas Strāva: 3.42 A
  • Modeļa Numurs: 19V 3.42 A 5.52.5
  • Kontaktdakšas Tips: 3 dakšas
  • Zīmola Nosaukums: Magnetbest

Par JBL Xtreme portatīvo skaļruņu AC Adapter 19V 3.42 A 65W Elektroenerģijas Piegādes Lādētāju Ar MAIŅSTRĀVAS Kabelis

Produkta Apraksts

Šīs Strāvas padeve AC Adapteris Lādētājs ir paredzēts JBL Speaker Sistēmas, un piedāvā 65 Vati, kas ir pietiekami, lai jauda un uzlādēt savu portatīvo datoru, lai tās pilnā mērā, un tas ļauj jums darbināt savu sistēmu no elektroenerģijas tirdzniecības vietās.Šī MAIŅSTRĀVAS Adapteris 65W Lādētājs dod jums vēl vairāk brīvības, lai droši un ātri uzlādēt ierīces skaļruni ar pagarināto kopējais vadu garums līdz 12-pēdu.un arī Led indikators, lai redzētu, kad tās ir pievienots elektrotīklam, un ir visas kvalitātes aizsardzību no pārlādēšana, utt.un ir UL Sertifikāciju, lai to apstiprinātu, jūs neatradīsiet labāku veidu, kā palikt par iet un ir gatava, lai kāds nāk savu ceļu.

Produkta Detaļas: · Darbojas ar JBL Xtreme 1 2 portatīvo skaļruņu · Pievienojiet un uzlādējiet ērtības kur varu ir pieejams! · LED indikators vienība, kad jauda ir ieslēgta · Kopējais Vadu Garums Pagarināt līdz 12 kājām.komplektā Ietilpst: · AC Adapteris JBL Xtreme 1 2 · AC Strāvas Vads 3 Dakšas. ( EU/US/AU/UK plug jūsu izvēles )

Funkcijas

Input: AC100-240V (visā pasaulē izmanto) Output: 19V - 3.42 A Postenis Ietver: MAIŅSTRĀVAS Adapteru un Strāvas Vadu, Izvads: 3-Dakšas Strāvas Led indikators - UL, CE, FCC RoHos Sertificētas.Darbojas kā īstas daļa, 100% OEM Saderīgi.

PIEZĪME : Tikai JBL 19V 3a ,

ja jūsu vecā adaptera izejas datu nav 19v ,pleasse lai nav tā , jūs varat sazināties ar mums ,man parādīt savu veco adapteri .tad mēs jums izvēlēties pareizo viens jums .

Ja neesat pārliecināts ,sazinieties ar mani, un man parādīt savu veco adapteri ,vai jūsu klēpjdators izejas datiem ,tad mēs pārbaudīsim pareizo modeli jums :)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti