Malapina 2020. gadam Jaundzimušo Puiku Drēbes Džentlmenis Uzvalks, Smokings Romper Jumpsuit Kombinezons, Zīdaiņu Apģērbs ar tauriņu Kristību Kostīms

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: datums baby onesie, 0 jaundzimušo piederumi, dārgie, zīdaiņu apģērbs, tiktok drēbes zēniem, sieviešu tērps, vilnas jumpsuit ar rāvējslēdzēju, strimmer, bērnu tēvu dienā apģērbu komplekts, babi audums, grupa zīdaiņu apģērbu.

    €6.82 €11.19
  • Zīmola Nosaukums: malapina
  • Stils: Džentlmenis
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Vecums: 13-24m
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Materiāla Sastāvs: 100% Kokvilna
  • Slēgšanas Tips: Pārklātas Pogas
  • Dzimums: Unisex
  • Vienuma Tips: Kombinezonus
  • Modelis Tips: Pleds
  • Nodaļas Nosaukums: mazulis
  • Apkakle: Savukārt-Apkakle
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Labdien!Laipni lūgti mūsu malapina veikalā!Jaunu ierodas!Augsta kvalitāte un zemas cenas! 100% Brand New 1. Rūpnīcas tiešās pārdošanas cena 2. Kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti visi ir mūsu draugi. 2. Visi vienumi tiks stingri pārbaudīta, pirms nosūtīšanas. 100% kvalitātes nodrošināšanas ! 3. Akciju,Savlaicīgu piegādi.Piegāde izsekošanas !Jo Mazulis aug ātri, jūs varat pievienot izmēru, ja jūs izvēlaties izmēru.Ja jūs cann ' t pārliecinieties, vai pareizi izmēru, jūs varat pastāstīt mums par yourbaby Vecuma un augstuma, un mēs palīdzēsim jums izvēlēties atbilstošu izmēru.Lūdzu, salīdzināt detaļu izmēru ar jums, pirms jūs nopirkt !Paldies par jūsu atbalstu, novēlu jums laimīgu iepirkšanos.

① 100% organiskās kokvilnas coverall, Noņemams priekšgala-kaklasaite. ② Izmēru tauriņu apdare: mazulim ir pārveidots siltu sirdi džentlmenis. ③ Komfortu apmales, viegli mainīt autiņbiksītes, izmēra autiņbiksītes ir piemērotas. ④ Lieliskas dāvanas par toddler zēni,Lieliski piemērots ikdienas valkāšanai un īpašu Oficiāls pasākums, piemēram, Kristības,Grezna,Svinības,Kāzas,Baznīcā,Kokteiļu ballītē vai Dzimšanas dienā. ⑤ Mēs esam Godīgi pārdevējs un Top Zīmolu pārdevējam no Atopija.lv, piedāvāt labāko produktu un Pēc Pārdošanas pakalpojumus ir mūsu Veikšanu , Ja kādas problēmas, saņemot paku , lūdzu, sazinieties ar mums, lai atrisinātu to , neatveriet strīdu .Paldies jau iepriekš.

Piegāde: es sūtīšu savu posteni, 3 dienas pēc jūsu maksājuma Viss būs piegādāta pēc starptautiskā standarta aviopastu,Dažreiz var aizkavēt vienu nedēļu,kā jūsu Valstī Customhouse.Ja izvēlaties šādu piegādes metodes,kuģniecības maksa tiks iekasēta.EMS,nosūtīšanas datums:no 5 līdz 13 dienas DHL,nosūtīšanas datums:2 8 dienām "FEDEX", nosūtīšanas datums:2 8 dienām TNT,nosūtīšanas datums:2 8 dienu Atgriešanās politiku: Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu kvalitāti,Pls nosūtīt mums atpakaļ,mēs atgriezīsim jūsu naudu, izņemot kuģniecības izmaksas.Bet mēs nepieņemam atpakaļ ar krāsu differentia.Jo citu monitoru, ir dažādi displeju.Un katru reizi, varbūt tādu pašu krāsu, Nr.būs nedaudz krāsas differentia.

Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu atstāt mums pozitīvās atsauksmes un novērtēt informāciju par konkrēto darījumu.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.Lūdzu, e-pastu mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.

Paziņojums: Ja tur ir muitas izdevumi,iespējams, būs jāmaksā nodokļi, lai kurjeram, saņemot preces.

Lenkaa17172020-10-31
"Super and fast shipping"
Mkazinski2020-10-21
"Excellent, equal to the picture, very nice and super fast shipping"
Ksthind332020-11-02
"It came as indicated, on time. Very cool, the yolk is sewn, but it is unfastened on its Scarecrow. The jar can be removed on the buttons. All the buttons of the plaza, but it looks reliable. The fabric is very pleasant and soft, not thin but not thick. Sewed well and, Bravo, finally a label with a наружи, does not need to steam. In general, all the Suber, I recommend."
Mega Strugov2021-01-30
"Sooo good in quality suit, did not expect! Thank you!"
Luv4cupids2020-12-18
"Delivery to rb-1.5 months. The quality is very good, 100% cotton. No defects. Buttons are all unfastened, it is very convenient to put on. Butterfly sewn."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti