6 gab. skaņas izolāciju Putuplasta Skaņas Absorbcijas Piramīdas Studio Ārstēšana, Sienu Paneļi 33*33*5cm Akustiskās putas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: fl studio 20, akustisko basu lamatas, sakausējuma akustiskās, skaņas pierādījums sienas paneļiem, balta, tirdzniecības akustiskās putas, acoust putas, kora kleita, putu skaņu necaurlaidīgi, korejas sienu paneļu, lielu skaņas izolācijas putas.

    €8.29 €13.37
  • Materiāls: Poliuretāns
  • Modeļa Numurs: Akustiskās Putas
  • Sertifikācija: NAV
  • Izmērs: 12*12*2inch
  • Blīvums: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Paketē Iekļauts:

6x Akustiskās Putas

Funkcijas:

Liels vietas, apstrādājot skaņu uz sienas savā studijā vai biroja lietošanai ierakstu studijas, kontroles telpas, Biroji, mājas studijās, mājas izklaides teātri, Mājas Birojiem.

Samazināt Nevēlamu Troksni AndEcho - paneļi palīdz samazināt atbalss, plandīšanās atbalsis, nevēlamu akustisko pārdomas, nevēlamiem trokšņiem un ir labākais maza līdz vidēja izmēra telpās, teātra telpas, ierakstu studijām, baznīcas, vai birojiem.

Veiciet augstas Kvalitātes Audio un Video Ierakstu - Uzlabot jūsu audio kvalitāti uzreiz, samazinot fona troksni andecho bet balss ierakstīšanas brīdi, mūzika, intervijas, aplādes (podcasts) vai YouTube video.

Izmantot uz vietas ārstēt profesionālā vai mājas ierakstu studija, komerciālo vai mājas birojā, mēģinājumu telpas vai mājas kinozāli.Viegli formu un samazināt tā lielumu, mainot neietekmēs sniegumu.

Specifikācijas:

Materiāls: poliuretāns

Krāsa: Black&Blue

Izmērs: 12*12*2inch

Daudzums:6PCS

Piezīme:

1.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze.Paldies!

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Pwinters022021-02-12
"llegaron sin tener q meter en agua ni nada de eso que había leido.correcto"
Mickmorris3472021-01-14
"Contento con el artículo recibido, Calidad precio perfecto, servicio rápido, muchas gracias"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti