2gab Par Mazda 3 2020 5 6 cx-5 cx5 cx-3 cx3 CX4 2 cx7 cx-7 323 mx5 rx8 atenza cx9 cx-9 LED Auto Durvīm, Laipni Gaismas Projektors Logo

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Mazda 6, rx8, mazda cx5, mazda mx5, lampas led, tiešā mazda 3, kontroles mazda 3 2019, rotaļlietas mazda atenza, mazda 6gg piederumi, mx5.

    €3.97 €7.63
  • Vienuma Tips: Laipni Gaismas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: silanka

Piemērots: Universal priekš Mazda auto Iezīmes: 1.Tas Nav Urbis Tips Spoku Ēnas Gaiši ir bezvadu, tas ir īpaši izstrādātas auto modifikācijas mīļotājs, un tas būs ne iznīcināt, oriģinālās auto izskatu, apvienojot braukšanas prieku autovadītājiem. 2.Ar apžilbināt logo gaismas un signāla gaisma parādīsies uz zemes, kad jūs atvērt automašīnas durvis, un tas tiks izslēgts, kad jūs aizvērt durvis. 3.Var uzstādīt gan pa kreisi vai pa labi no durvīm, pieklājīgi durvju gaismu, padara jūsu automašīnu mākslas.Specifikācija: Krāsa:Melna Materiāls: ABS Izstrādātājs:3 GAB AAA baterijas ( Nav Iekļautas).Aprīkojums: Viegla uzstādīšana, nav nepieciešams urbt caurumu, tikai stick gaismas par durvju panelis un pielīmēt magnētu zem automašīnas rāmja.Nē kaitējumu jūsu auto, Iepakojums: 2gab durvju projektoru logo gaismas (2GAB 2 DURVIS)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti