Saderīgs 934 935 XL uzpildāmas tintes kasetne pastāvīgu chip hp Officejet pro 6230 6830 6835 6812 6815 Printeri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: color mfp, officejet, ricoh printera papīrs, hp, hp22 pārskats, Tintes Printeri, hp nokrāsu 305xl, ciss hp 6830, tinte hp officejet 6950, 178xl.

    €82.38 €86.72
  • Modeļa Numurs: 178 BK, C, M, Y
  • Saderīgu Zīmols: HP Tintes
  • Iezīme: Saderīgs
  • Taras, Iepakojuma: Jā
  • Veids: tintes kasetne
  • Zīmola Nosaukums: BLŪMS
  • Kasetnes Statusu: Tukšs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Lūdzu, Ņemiet vērā: 1) preces komplektācijā ietilpst 1 : 10x Black Emmpty uzpildāmas tintes kasetne saderīgi ar H-1934BK; 10x Cyan tukšs uzpildāmas tintes kasetne saderīgi ar h-935 C 10x Magenta tukšs uzpildāmas tintes kasetne saderīgi ar h-935 M 10x Dzeltena tukšs uzpildāmas tintes kasetne saderīgi ar h-1935 Y produkta apraksts pielietojuma jomām: Eiropas Produkta Apraksts

1) pilna ( 4gab ) tukšas :

bk x 1gb

cy x 1gb

ma x 1gb

jūs x 1gb

Piezīme: Attiecībā uz šo jautājumu,pēc tam jūs maksājat to,lūdzu, Rakstiet mums printera oriģinālās tintes kasetne modeļa numuru (Black /Cyan /Magenta /Yelllow tintes kasetne modeļa),tas ir, jo daži printeri pārdod dažādās jomās ir nepieciešama dažādu tintes kasetnes,tāpēc mums nebūs nosūtīt to līdz brīdim, kad mēs saņemt jūsu atbildi.

Tukša uzpildāmas tintes kasetnes withchips!!!

Neierobežotu nepārtrauktu šķeldas ar ilgi testēšanas un strādā stabili, kā tas ir paredzēts ar sākotnējo žetonu.

Pēc instalēšanas kasetnes, printeris būs redzams tintes līmenis pilnībā,un tas samazinās tad, kad tinti izmanto,ja tintes līmenis parāda tukšu,tas parādīs, ka "pelēko" vai "?" vai "!", bet tas var būt iespiests nepārtraukti.

Funkcijas: 1. Ne vairāk tintes kasetņu iegāde, Ne vairāk Kasetnes nomaiņas.To var uzpildīt atkārtoti uzpildāmi tintes kasetne ļauj neskaitāmas uzpilde,ietaupīt līdz pat 95% drukāšanas izmaksas. 2. Neprasa mikroshēmu resetter.to var izdrukāt nepārtraukti, lai gan tintes līmeni, liecina"Pelēko" vai "?" vai "!" .

3. Tukša uzpildāmas tintes kasetnes,var uzpildīt 12-25ML visu veidu tintes,Krāsu,Pigmentu,Pārtikas tinti utt. 4. Ērtāk nekā CISS(nepārtraukta tintes padeves sistēma), izmantojot,ar caurulēm vai caurulēm, tādējādi nav jāuztraucas par ieslodzījuma burbuļi un tintes spiediena.

Komplektā ietilpst: 1Set(4gab)Tukšā tintes atkārtoti uzpildāmi kārtridži ar mikroshēmu; 1gb rokasgrāmata uzstādīšana; 4GAB Apļveida hermētiski gumijas starplikas lai padarītu cieši starp printera galvu un tintes kasetnes.

Par kuģniecības:

1:Pircēji ir mums sniegt precīzu adresi un telefona numuru, lai izvairītos no aizkavētas piegādes.

2:Mēs kuģis objektu ietvaros 3days pēc tam, kad mēs saņēmām samaksu.Preces tiks nosūtītas pa Pastu Ķīnas vai Honkongas Pastu.tas būs tērēt 11-39 darba dienu laikā par piegādi.Daži neizbēgama kavēšanās, tas maksās vairāk nekā 39 dienas.

3: Ja pircēji vēlas steidzami transporta, mēs varam nosūtīt preces ar EMS vai DHL, sīkāk informāciju par piegādes maksa lūdzu, kontakti mums.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti