50g Cerija Oksīds Stikla Pulēšanas Komplekts + Uzskatīja, Noņemiet Priekšējā stikla Tīrītājs Skrāpējumiem Skatīties, Stikla Pulēšanas Komplektu, Stikla Tīrīšanas Līdzeklis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hd05, cerija oxid, krēms svina, cerija oksīds stikla poļu, monētas pulēšana, cilvēks oksīds, plakana stikla slīpēšana, cerija oksīds poļu, stikla polijas skatīties, sprauslas, pulēšana jutos.

    €4.33 €5.93
  • Sertifikācija: CE
  • Zīmola Nosaukums: JimBon
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Specifikācija:

Svars: 50 grami Materiāls: Cerija Oksīds ;

Kokvilna Krāsa: Balta(Cerija Oksīda Pulveri) ;

Balts(Vilnas Filca Pulēšanas Riteņu)

Paketē Iekļauts:

1 x 50g Cerija Oksīda Pulveris

1 x 4cm x 3cm 6mm Pulēšana Jutu, Bob

Funkcijas:

(1) Cerija Oksīds ir labākais pulēšanas pulveris stikla scrach, jo ķīmiskās un fiziskās reakcijas.

(2) Viegli lietot,vienkārši sajaukt pulveri ar ūdeni un piemēro stikla virsmas, ar filca pulēšanas, lai atjaunotu viegli saskrāpēts logi, spoguļi, galda plāksnes, galda virsmas, vējstikli,stikla galdi, dušas aizslietņi, priekšējie stikli, zivju tvertnes, pat auto lukturi, lai, piemēram,-jaunu nosacījumu.

(3) Piemērota gan sausai un slapjai slīpēšanai.

(4) Varētu usd par dimanta pulēšana, jade, kristāla, metāla, keramikas, stikla, utt..

Instrukcijas:

1. Notīriet vietu, jūs gatavojas strādāt rūpīgi.Būt pārliecināts, ka tur ir bez netīrumiem un netīrumi uz stikla, jo tas var radīt papildu skrambas pēc tam, kad sākat pulēšanas.

2. Ir divas mazas plastmasas toveri gatavs; kvarts vai pinte izmēra konteineriem strādā labi.Aizpildīt vienu līdz pusei ar ūdeni.

3. Vieta jūsu pulēšanas riteņu ūdenī, ļaujiet tai kļūt rūpīgi mitra, bet ne piloša slapjš.

4. Izvirzīti daži no Cerija Oksīds tukšajā vannā, un pievienot pietiekami daudz ūdens, lai izveidotu vircas (plānas, pastveida maisījums).

5. Pievienot mazinās pulēšanas ripu, lai jūsu elektrisko urbi un iemērc to virca.

6. Vieta pulēšanas ripa uz jūsu darba zonu, izmanto maza izmēra filca ripu, ja scrach ir tuvu stūrī windows ; turēt riteni pārvietojas uz augšu un uz leju, un apļveida kustības.Pārliecinieties, ka virca nav sauss, kā tas varētu izraisīt jūsu stikla pārkarst un kreka.Ja jūsu vircas kļūst sausa, jūs varat spritz to ar aerosola pudelē, pilna ar ūdeni.

Paziņojums:

1. Lūdzu, ļauj 1-3g kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Izmantot pulēšana bojājumi, scuffs, aukla, skrambas no visvairāk stikla veidi ( Lūdzu, atzīmējiet izvēles rūtiņu, ja virsmu, kas jums ir nepieciešama, lai izmantotu produkts, ir piemērots pulēšanai) tai skaitā : automobiļu stikls, stikla rotājumi, spoguļi, akvāriji, logi, auto lukturi, stikla galdi ,dušas aizslietņi, pulksteņi,organiskā stikla utt.

Vilma Dagnino2021-01-27
"I arrive well packed, just need to use it"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti