20PCS 15ml-50ml PET Plastmasas Tukšs Pilinātāju Šķidro Acu Dzidrs Ūdens Pudele Ilgi Padoms Klp + 4 Piltuves

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: metināšanas keramikas 4, saules paneļi 390w, sporta krekli maroc, saules panelis soaki, komplekts motors 500w 10, opal piena želeja daudz, opal keychain vīriešiem, koka spiedogu islāmu, vintage nagu 23mm.

    €5.25 €5.65
  • Zīmola Nosaukums: NANSHINE
  • Materiāls: PET & Plastikāta
  • Vienuma Tips: Atkārtoti Uzpildāmas Pudeles

Funkcijas :

To izmanto daudzās jomās, piemēram, eksperiments laboratorijā un mājās lietošanai, ņemot konkrētu apjomu šķidruma.Uzglabāšanas un izsniegšanas daudz veidu šķidrumus, ieskaitot eļļas, šķīdinātāji, krāsas un saistīti ar pārtiku.Soda punktu padoms par precīzu uzpildīšanu, viegli saspiest.Viņi var pilienveida pilieni vai squirt atkarībā no pielikto spiedienu.Pilošs ātrums: pilinātāju, var labi kontrolēt.

Materiāls : Pudeles, kas izgatavotas no PET, vāciņi izgatavoti no Plastmasas

Krāsa : caurspīdīga pudele ar balto / melno / jauktas krāsas vāciņi(jauktu krāsu cepures-sūtīt nejauši)

Iepakojumā : ir Atkarīgs no daudzuma un lieluma, varat izvēlēties.Ja jūs izvēlaties 5gab no 3ml ar melniem vākiem, jūs saņemsiet 5 pudeles 3ml ar melniem vākiem.

Daudzums : 20PCS

Par PET Pudeles Pilinātāju : PET ir saīsinājums no Poli Etilēna Terephthalateand un ir sava veida plastmasas materiāla, lai padarītu pudeli.Pudele izgatavota no PET var būt pilnībā caurspīdīgu, bet ir grūti, un var nebūt squeezable kā LDPE, bet tas ir ļoti populārs arī kā trauku e-cigarete, tintes, mazgāšanas losjons un eļļas utt.Pieejamo klp PET pudeles pilinātāju ir bērnu aizsardzībai paredzētām klp, drošs pierādījums klp un drošs pierādījums & bērnu aizsardzībai paredzētām klp.Pieejamo pilinātāju PET pudeles pilinātāju ir standarta pilinātāju, tievs pilinātāju un pointy pilinātāju.CRC Bērnu auto vāciņi; uzstādot padoms, jāpiespiež uz leju, līdz jūtat, ka tas "snap" uz vietu noplūdes-bezmaksas montāža.Bērnu aizdaru, kas nepieciešama parastajiem "push-uz leju un izspiest", lai novērstu.

E-pasts :liangliang.zhu@unicornsoft

Darba dienās: No svētdienas līdz piektdienai

Mēs piedāvājam 7/24 pilna laika pakalpojumu,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,ja jums ir kādas problēmas, par manu produktu.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adrese

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1.Ja prece ir bojāta vai jums ir citi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā,un to nedrīkst atvērt strīdu bez komunikācijas,mēs uzskatām, ka labas komunikācijas sasniegs labu rezultātu,Jūsu apmierinātu mums ir ļoti svarīgas. 2.Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci,lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 14 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Un lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atgriezto preci. 3.Ja jūs nevarat saņēma iepakojumā 60 dienu laikā (Brazīlija 90 dienām),mēs atmaksāsim jūsu naudu

1. Mēs piedāvājam 7/24 pilna laika pakalpojumu,Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani,ja jums ir kādas problēmas, par manu produktu.

2. Lūdzu, sazinieties ar mums robežās 30-50 dienās no nosūtītas ja jums nav saņemt mūsu postenis.Otherewise,mēs uzskatām, ka prece ir saņemta.

3. Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs sniedzat mums, neitrālu vai negatīvu atsauksmi!

4. Ja jums ir apmierināti ar produktu, un mūsu pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir 5 zvaigznes atsauksmes.Ja iespējams,lūdzu, atstāt dažas fotogrāfijas no produkta,tā būs ļoti noderīga citiem pircējiem.

Tabaskoveron2020-11-01
"Perfect"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti