Augstas Kvalitātes Gaisa Attīrītājs Nomaiņa Hepa Filtrs F-ZXCP50C par Panasonic Gaisa Attīrītājs F-PXC50C F-VXD50C

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mijia gultām filtrs, filtrs hepa, gaisa purifi, maska smart, gaiss tīrs mašīna, gaisa filtrs, kokvilnas filtru, panasonic indijas gaisa attīrītājs, gaisa filtrs panasonic, gultām filtrs eau.

    €32.28 €34.34
  • Fit: F-PXC50C F-VXD50C
  • Veids: Gaisa Attīrītājs Daļas
  • Modeļa Numurs: F-ZXCP50C
  • Izmērs: 46.5*22*5cm

4357295861416920 Pārdevējs ieteica MUMS $ 33.68 /gabals US $ 29.99 /gabals ASV dolāru 23.99 /gabals US $ 29.99 /gabals US $ 29.99 /gabals US $ 21.99 /gabals US $ 29.99 /gabals ASV dolāru 23.99 /gabalā

Kuģniecības Ziņas:

Lielākā daļa elementu, mēs nosūtīt 3 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.

Mēs bezmaksas kuģis visas preces ar China Post Air Mail.

Parasti kuģniecības laiks ir starp 10-35 dienu laikā uz jebkuru valsti.Bet dažreiz tas ir atkarīgs no dažādiem custom atrisināt problēmu.Dažkārt ir lēna.Dažreiz ir ātri.

Mēs varam nodrošināt Savlaicīgu Kuģniecības (EMS DHL, TNT, UPS), pircējam ir nepieciešams, lai pievienotu kuģniecības maksa papildus uzlabot, lai Express.Tas prasīs apmēram 5-15 darba dienas, pa ceļam uz lielāko valstī.

Atgriešanās un Kompensāciju:

Ja ir kādas problēmas ar mūsu produkciju, jūs varat pieprasīt atgriezt vai atmaksu 7 dienu laikā pēc saņemšanas objektus.Bet lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pirmais, pirms atgriešanās vai atverot strīdu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu visas problēmas jums.

Visas preces ir atpakaļ sākotnējā stāvoklī, vai mēs atteiksimies arī veikt atmaksāšanu.

Par bojātiem objektus, lūdzu, sniedziet skaidru attēlu.

Atsauksmes:

Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte.Lai nodrošinātu labākus pakalpojumus, lūdzu, don\ \ 't atstāt negatīvas, neitrālas atsauksmes vai strīdiem, bez komunikācijas.

Mēs uzskatām, ka jebkura problēma ir atrisināma, pareizi, mēs uzvarēja\'t let jums uz leju.

Labākais serviss ir mūsu dzīve-garš veikšanu; tikai, nekautrējieties sazināties ar mums par jebkuru jautājumu.Mēs centīsimies atbildēt uz visiem klientu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti