Melns 4 1 Micro USB Centrmezglu, Sieviešu un Vīriešu Trīs USB 2.0 Host OTG Adapteri HUB Uzlādes Kabelis Micro kabelis Samsung planšetdatoru utt.

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cabl micro usb, Planšetdatoru, samsung dex usb, kafijas tase siltāks usb, samsung hub smartthing, doks usb, hdmi c, usb host cable b, universālo usb c tipa vīriešu savienotājs, surface pro usb c, stick usb.

    €2.77 €4.26
  • Zīmola Nosaukums: GINWFEIY
  • Veids: USB Adapteri
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

* * * Šī ir daudzfunkcionāls USB OTG Uzņēmēja Hub Adaptera Kabeli.

*Saderīgs ar visiem planšetdatoru un mobilo telefonu ar OTG funkcija, piemēram, Samsung Galaxy S3/S4/Cilnes 3,2, Note 10.1 un tā tālāk.

*Trīs ostas ar USB dizainu var savienot ar tastatūru, peli, karšu lasītājs, un tā tālāk (nevar būt saistīts ar cieto disku).

*Viens barošanas USB portam var pieslēgt oriģinālo lādētāju piegādes jaudas zibatmiņas diska, atmiņas kartes lasītājs, peli, klaviatūru, un tā tālāk.

*Ja režīms OTG un uzlādes režīmā var darboties vienlaicīgi, slēdzis jānovieto, lai "Atbildīgs".

*Jūs varat dalīties ar jūsu U diska saturu uzlādes laikā tālruni.

*Micro-USB Jauda var uzlādēt planšetdatoru un viedtālruni vienlaicīgi.

*Portatīvo un praktiski, ievērojami saglabāt savu darba vietu un var būt viegli, kas veikti, lai visur.

Specifikācijas:

*Vairumam Android modeļiem: Atbalsts Galaxy S2, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S3/S4/S5, GALAXY Tab3 8.0, Sony Xperia NX-02D, Sony Xperia acro HDIS12S, Toshiba REGZA Tālrunis-T01D, un Sony S-sērijas Planšetdatoru, citi modeļi.

*OTG USB CENTRMEZGLU, datu apmaiņas vai uzlādes režīms: USB interfeisu var pieslēgt U disku, peli, klaviatūru, gamepad, printeri un citas USB ierīces vienlaicīgi.Kad slēdzis ir "Maksas", kas panākts, izmantojot ārēju barošanas avotu, lai lādētu tālruņa funkciju.Kad slēdzis ir novietots "OTG", tālruni var lasīt trīs ārējās USB ierīces vienlaicīgi.

*Uzlādes režīmā un datu apmaiņas režīmā var darboties vienlaicīgi: darbojas Tikai daži modeļi, Samsung, kā Samsung Galaxy s 4, Galaxy Note3, ThinkPad 8. Kad tas ir šajā gadījumā, jums ir vieta slēdzi, lai "Atbildīgs".

*Krāsa: Melna (Kā bildes šovs)

*Garums: apm. 20cm

Iepakojuma saturs:

1 * 4-Ports Micro USB Jauda Uzlādes OTG Hub Kabeļa

Piezīme: īsta krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu.

Richlaine20032020-12-06
"To Moscow, the parcel was about a month. Packed well."
Katjusha 22042020-10-09
"It works. I have an old motorola e2. But in a lg k8 q probré, it doesn't work. But it still works for me. I'm satisfied."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti