6PCS Šautriņas Profesionāli Uzstādīt, Šautriņas Turētājs Šautriņas Tērauda Uzgalis Volframa Šautriņas Volframa Tērauda Šautriņas Uzstādīt Barelu Vārpstas Dart Dartcase

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pildspalvas šautriņas, mīksto uzgali, dart, dart mīksto uzgali, soft šautriņas lidojumi, dart volframa 90 4, nerf ierocis, šautriņas šautriņas tērauda uzgalis, profesionālās volframa šautriņas, kt volframa, pot sietiņš.

    €12.52 €14.73
  • Vecums: >No 8 Gadiem
  • Veids: Dart adatu

Apraksts:

Jauns veids, kā nodot laiku, kad jums ir uzturas iekšā ar neko darīt, tas ir, spēlējot šautriņas.Mūsu 6PCS Volframa Tērauda Uzgalis Šautriņas noteikti pārliecināts, ka kļūs par jūsu izvēles.Visi ir izgatavoti no augstas kvalitātes volframa un alumīnija, izturīgs ilgu laiku spēlējot kopā ar draugiem un ģimenēm.

Funkcijas:

Ar 6pcs Šautriņas Kopa ir premium komplekts ir radīts ar pretslīdes-pierādījums, rievotas mucas lielisku satveršanai. Augstas kvalitātes volframa tērauda izgatavoti padomus nodrošinātu sabiedrības šaut uz kuģa. Ar slim profilu, un vidējo svērto tā kā, lai palielinātu ātrumu un samazinātu velciet, viņi piedāvā ārkārtas bilances un optimālu kontroli. Šis komplekts nāk ar slīpēšanas akmeni, lai ērti padoms asināšana, kad nepieciešams. Visas šautriņas, tiek iepakotas skaistā uzglabāšanas kaste.Tieši pievilcīgu dāvanu izvēle visiem jūsu šautriņas entuziasts draugiem.

Specifikācijas:

1.Produkta Nosaukums: 6pcs Šautriņas Komplekts 2.Šautriņas Daudzums: 6pcs(3 Blue Šautriņas+3 Sarkanās Šautriņas) 3.Piederumi: 1 Slīpēšanas Akmens 4.Krāsa Šautriņas: Zils, Sarkans 5.Lidojumu Materiāls: PET 6.Vārpstas Materiāls: Alumīnija 7.Barelu Materiāls: Dzelzs 8.Padoms Materiāls: Volframa Tērauda 9.Garums No Katras Šautriņu: 162mm 10.Katras Šautriņu: 23g 11.Svara Katra Stobra: 21g 12.Stobra Diametrs: 8.5 mm 13.Iepakojuma Lielums: 17*11*3.5 cm

Iepakojums Saraksts:

6PCS X Šautriņas, 1 X Slīpēšanas Akmens 1 X Uzglabāšanas Kaste

Tolipova19942021-01-12
"Box arrived spoiled"
Kghj Ghjgh2020-11-13
"exactly as ordered, fast deliver!"
Umberto Cecchinato2020-10-13
"Arrows were incomplete as in picture."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti