9MM Taktiskās Magazine Maisiņš Medību Šaušanas Maksts Šautene Mag Pouch Turētājs Soft Shell Mag Pārvadātājs Soma ar Jostas stiprinājumu M

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: liela fotografēšanas diapazons soma, soma šaut, mag, grūti pistole, šautene gadījumā, airsoft bb lielgabals, monētas soma camo, metāla lodi turētājs, melns šautene stāvēt, mazo molle maisiņi, vidukļa molle maisiņš.

    €7.50
  • Zīmola Nosaukums: CQC
  • Sporta veids: Medības
  • Materiāls: TPR + neilona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

1. Šo žurnālu turētāju var viegli ievietota žurnālā, Samazina pārlādēt cikla laikā, nelielu vērpjot vērš magazine ārā viegli, ātri pārlādēt.Lieti kanāli un padziļinājumus, ka kontrolei un aizsardzībai saistošo vadu un novērst snags un valkā.

2. Izgatavots, izmantojot augstas qulity TRP un Neilona.Tas ir izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs.

3. Ar sākotnējo, īso videoklipu vai jostas stiprinājumu,iespējams pievienot somiņā, uz jebkuru josta, kuras platumu izmēra saskaņā 1.75 cm.Vai jūs varat mainīt klipu, lai jebkuras molle sistēmas rīkiem.

4. Šī mag pouch var lieluma ar pievilkšanas elastīgu auklu, lai ietilptu 9mm žurnāli.

5. Jūs varat to izmantot, lai noturētu pistole žurnāls airsoft, medības, militāro, armijas apmācību, peintbols, šaušanas spēles, citi sporta veidi,ko arī var izmantot kā instrumentu kabata,kabatas lukturītis, somu vai citiem.

Specifikācija:

Krāsa: kā parādīts attēlā

Materiāls: TPR + neilona

Piemērojamo vieta: āra / iekštelpas

Pakārt uz jostas vietas, lietas,

Pakete ietver:

1 * Taktiskā Magazine Maisiņš

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti