HONEYKING Bērnu PU Ūdensizturīgs Lietus Bikses Toddler Baby Zēni Meitenes Jumpsuit Kombinezonus Bērniem Lietus Kombinezonu Bikses, Bikšturi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zēnu kombinezons siksnas, toddler zēns jumpsuit, sieviešu meitene (dungriņi), ūdensizturīgs jumpsuit buru, watterproof bikses bērniem, strimmer, jumpsuit mazulis, melna šifona jumpsuit, babi jumpsuit, Ūdensnecaurlaidīgs.

    €17.76 €25.37
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Nodaļas Nosaukums: Bērni
  • Modeļa Numurs: 20HKPURP101
  • Fit Tips: Taisni
  • Modelis Tips: Karikatūra
  • Materiāls: Poliestera
  • Slēgšanas Tips: Poga Lidot
  • Vienuma Tips: (Dungriņi)
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: HONEYKING
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru

Veikalā Veicināšana

Piezīme

1. Pateicoties gaismas, fona un attēla, var būt nelielas atšķirības starp faktisko priekšmetu un attēlu. 2. Sakarā ar manuālo mērījumu, tur var būt kļūdas 1-3 cm starp faktisko lielumu un izmēru diagrammas datu. 3. Izmēru mūsu drēbes ir veidota atbilstoši augstums bērns.Attiecībā uz jautājumu par to, izmēra izvēli, tas ir ieteicams, ka jums izvēlēties atbilstoša izmēra saskaņā ar augstuma bērns.

Veikalā Pakalpojumi: *1 līdz 5 dienu piegādes ātrums. *12 stundu klientu apkalpošanas atbildi. *Visaptveroša pēc-pārdošanas servisu.Par Pasūtīšanu: *Ja jums ir kādi jautājumi par mūsu produktiem (piemēram, lielums), jūs varat konsultēties ar klientu apkalpošanas dienestu. *Ja jums ir ventilators mūsu veikalā, jūs varat sazinieties ar mums, lai saņemtu bezmaksas kuponu. *Ja prece jums izvēlēto nonāk jūsu valstī bez maksas, jūs varat sazinieties ar mums, lai samazinātu pasta izdevumus par jums. *Ja jums ir nepieciešams liels daudzums pirkumu, jūs varat sazinieties ar mums, lai dotu jums biedra atlaidi.Lai Problēmas: *Ja jūs saņemat paketi un atrast mūsu preces ir ļoti labas, mēs būtu pateicīga, ja jūs varētu mums dot labvēlīgu komentāru. *Ja jūs nesaņemat pakete noteiktajā laikā, lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, un mēs galā ar jūsu pasūtījumu pēc iespējas ātrāk. *Ja jūs saņemat paketi un atrast jebkuru problēmu, ar preci, jūs varat sazināties ar mums laika, lai nodarbotos ar to, līdz problēma ir atrisināta.

Forrestclose2021-01-08
"Very fast delivery! More than testing now"
Cerega482020-11-18
"Realy like the rain cover trousers. Are as described. Tested today and kids could run and climb in them. Enough space for the jacket under and whole other winter wordrobe set. Kids are 21month I ordered number 92 and they are around 87cm in hight, fits just perfect and hase little bit of room to grow, just enough till the spring."
Zuliano B2020-10-06
"Just arrived but I love them! Well made, lovely fabric. Great quality. "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti