Augstas kvalitātes TDS Ūdens Electrolyzer tests / ūdens elektrolīzi rīki 110V-250V augstas Precizitātes TDS Ūdens Kvalitātes Analīzi Mērītājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: corinavirus tests, td, 42mm caurumu redzēju, ek testeris, ketozi mērītājs, sāļums metru az, ciparu multimet, ph, akumulatora xiaomi tds, bezmaksas tds mērītājs.

    €4.08 €4.13
  • Iezīme 2: Mērinstrumenta
  • Ar Apgaismojumu Vai Nav: No
  • Funkcija 9: PH Metrs
  • Displeja Tips: Digitālā
  • Modeļa Numurs: kvalitātes analizators
  • Funkcija 8: ūdens kvalitātes Testeris
  • Funkcija 3: Ūdens Kvalitāti Uzrauga Testeris
  • Līdzeklis 1: ūdens kvalitātes analīzi mērītājs
  • Funkcija 6: sadzīves detektors
  • Funkcija 7: Ūdens Electrolyzer tests
  • Funkcija 5: Multi-parametrs Ūdens Kvalitāti Uzrauga
  • Zīmola Nosaukums: aneng

Jaunu 220V MUMS Plug Ūdens Electrolyzer Augstas Precizitātes TDS Ūdens Kvalitātes Analīzi TDS Mērītājs Ūdens Kvalitātes Detektori Testa Instruments

Produkta Apraksts: instrumentu veido elektrolītu stienis ar pozitīviem un negatīviem elektrodiem (viens ir dzelzs stieni un citiem ir alumīnija stieples), diviem elektrodiem ieviesta, jo elektriskie lauki.Pēc elektrolīzes, pozitīvu Fe3+ joni ir izšķīdināti saskaņā ar rīcības elektrisko strāvu.Tās apvienot ar negatīvais OH - joni ūdenī, lai veidotu Fe (OH) 3 daļiņas, kuras nešķīst ūdenī.Šīs daļiņas ir spēcīgas koagulācijas un adsorbcijas darbības, lai koloidālās daļiņas ūdenī, un tādējādi veido procesu, adsorbcijas un koagulācijas no organiskas vai neorganiskas vielas, kas ūdenī.

Tajā pašā laikā, sakarā ar darbības elektriskās strāvas, sākotnējā izšķīdina metāla daļiņas, piemēram, mangāna, kālija, kobalts un tā tālāk, ir samazināts, un pakāpeniski apkopoti, lai veidotu metāla kopas, kā rezultātā krāsu atdalīšana, dažādu metālu joni.

Pēc elektrolīzes, dažādas krāsas ūdens parādīt dažādu piemaisījumu-ūdens.

Ūdens elektrolīzes iekārtas:

Dzeltena: izšķīdinātas skābes, silīcija savienojumi, organiskie minerāli, molibdēns, silīcijs, fluorīdu un citas bioloģiskās lauksaimniecības jautājumiem.

Zaļā: arsēns, dzīvsudrabs, svins, varš un nātrija.

Zilā: baktērijas, vīrusi, kancerogēnas vielas, fosfororganiskie, utt. (mēslošanas līdzekļu, mazgāšanas līdzekļu un pesticīdu)

Sarkans: dzelzs, rūsas un baktērijas

Balta: svins, cinks, dzīvsudrabs, neorganiskais sāls veidoties.

Melns: smago metālu (cinka, svina, vara, hroma, mangāna, kadmija)

Produkta Informācija:

Materiāls: ABS+ alumīnijs dzelzs

Izmērs(Aptuveni): ķermeņa garums: 10.7*9.7*2.6 cm/4.21*3.82*1.02 jo, strāvas vada garums: 80cm/31.50 jo, dzelzs stieņa garums: 7cm/2.8 cm(2.76*1.10)

Mērīšanas diapazons: no 50 līdz 200 mg/L.

Nominālais spriegums: 220V/50Hz

Pielietojums: sadzīves dzeramais ūdens, ūdens attīrītājs atklāšanu.

Lietošanas metode:

1.Sagatavot, lai pārbaudītu ūdens ņem divas baltas brilles ar jaudu no 100-150 ml, viena krāna ūdens, citi par RO ūdens, un nodot tos uz galda.

2. Sagatavoties pārbaudes - likt electrolyzer uz stikla un iespraust to 220 v barošanas.

3. Testa sāktu pārbaudi par to, ieslēgšanas / izslēgšanas slēdzis taustiņu uz elektrolīzes šūnas uz (atvērt) stāvoklī.Parasti pārbaudes laiks ir 30 sekundes.Beigās, ieslēdziet strāvas slēdzi uz OFF (izslēgts), un, visbeidzot, veikt electrolyzer.

Iepakojuma saraksts:

1* electrolyzer ķermeņa

2* alumīnija stienis

2* dzelzs stieni

Uzmanību:

1. Pēc tam, kad strāvas padeve ir ieslēgta, rokas nedrīkst saukt par elektrodu; pirksti nedrīkst ievietot testa ūdeni, bērniem nevajadzētu ļaut spēlēt ar elektrolītu.

2. Sausa auduma izmanto, lai sausa elektrodu pēc electrolyser izmanto uz augšu, un ūdens, par dzelzs balstu jānoslauka ar vērpšanai auduma un turēts pareizi.

Tlb Hitman2020-11-23
"Good. Useful."
Lelka Kychera2020-08-22
"Товар не пришёл. деньги вернул али экспресс, после открытия и завершения спора. На хуй таких поставщиков."
Mahd 19772020-08-24
"produit très précis. je recommande le vendeur."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti