SEC chipset DDR3 4 GB 8 GB 16 GB 32 GB ECC servera atmiņas 1333 uz 1600 1866MHz dimm REG ram atbalsta X58 X79 pamatplates

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: serveru pamatplates, 4 GB DDR3, ecc reg, 1 ram ddr3, memoris ram ddr3 8 gb, ddr4 ram, pamatplates pc, DDR4, 2011. gada x79, 6 ram ddr4.

    €8.73 €14.08
  • Veids: DDR3
  • Funkcijas: REG ECC
  • Dzesēšanas Fin: No
  • Kopā Forma: Viena
  • Zīmola Nosaukums: LANSHUO
  • Atmiņas Frekvence: 1600 MHz
  • Pieteikums: Serveris
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iepakojums: Jā
  • Biežums: 8GB
  • Postenis Stāvoklis: izmantots

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paziņojums: Šī ir ECC RAM, Tikai uz serveri vai X79/X58 platformu.Nevaru darbi uz galda!!!!!!!

ECC REG DDR3 4GB 8GB 16GB 32GB servera atmiņa

Izmantotas oriģinālo REG ECC RAM.

- Lūdzu, ņemiet vērā, 1R un 2R 4R Nejauši izsūtīt.Lūdzu, nav vietā, lai, ja jums prātā.

- SEC Chipset tikai.

- REG ECC RAM, nevaru desktop mātesplatē, Tikai var būvdarbu serveru mātesplates vai X79/X58.

- Chipset būtu HCH9 HYH9 BYH9 HCKO HYKO vai citu modeli.Izsūtītas pēc nejaušības principa.Lūdzu, nav vietā, lai, ja jums prātā.

-Ram ir zīmola Atermiter, projektējam chipset par katru modeli.HCH9 HYH9 BYH9 HCKO HYKO vai citu, izsūtīt ar ramdomly.lūdzu, nav vietā, lai, ja jums prātā.

-Ražošanas datums, konkrētu modeli un sērijas numuru, būs atšķirīgs katrā partijā.

-Attēlu, kas redzams mainsite, ir atsauces.Ja ir svārstības, accordking uz reālo objektu lūdzu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nodokļu problēmu , pls, pārliecinieties, ka jūs varat atrisināt muitošanas problēmas ar sevi, ja jūs nevarat atrisināt, mēs neiesakām jums iegādāties preces mūsu veikalā.Mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Paldies par jūsu laipni izpratni.

Paziņojums par 1866Mhz modelis

Zemāk ir tests no CPU-Z. Tas būs redzams PC3-14200(889Mhz) .Tas nav pierādīts, PC3-14900. lūdzu, nav vietā, lai, ja jūs nevarat to pieņemt.

Lūdzu, doublem comfirm savu mātesplati un CPU var atbalsta, lai 1866Mhz pirms izdarīt pasūtījumu.

Kvalitāte

- Katra pozīcija ir pārbaudītas kritiski pirms nosūtīšanas veic ,mums ir veidot vairākas pārbaudes stacijas, speciāli PASŪTOT ,lūdzu, nopirkt to ar uztraukumiem .

- Lūdzu pārliecinieties, vai sazinieties ar ventilatoru un CPU ir labs, neradīs CPU temperatūra ir pārāk augsta.Paldies

- Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.Mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību.

- Zemāk ir testēšanas planform, ka mēs izmantojam.

Piegāde

- Mēs parasti izmanto Ķīnas ziņu Gaisa Pastu(piegāde bezmaksas).Lūdzu, sazinieties ar mums, ja vēlaties izmantot citu kurjeru, piemēram, DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS.Jums būs jāmaksā papildu maksas.Mēs jums izsekošanas numuru pēc izsūtīta.

- Mēs tikai kuģu PASŪTĪT juridiskā adrese.Tāpēc, lūdzu, esiet apliecināt savu adresi, LAI ir pareizs un pamatots.Lūdzu, pārliecinieties, vai atstāt pareizais tālruņa numurs, aizpildot jūsu pircējs informāciju.

- Mēs kuģis iepakojumā 2 darba dienas pēc tam, kad saņemt noskaidroti maksājumu.

-.Jūs varat pārbaudīt preces, ja tās atrodas tranzītā caur izsekošanas NĒ .

Atsauksmes

- Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

- Kopš jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.

Atgriešanās

- Atgriež pieņemts.Postenis jābūt oriģinālā stāvoklī.Un jums būtu jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas radušies un priekšmetus, kas atgriezās būtu jāsaglabā to sākotnējā stāvoklī.

Maxno8litra2021-01-26
" Order Jan 11.2021 received Jan 25.2021 parcel weight 63 gr. 2x8 GB 1333 price quoted on the parcel 10 dollars In a note to order wrote that would send hch9 1.5V 2 the same Slats for 2 channels .. The seller did not fail sent what you need!! Work for 1866 .. Memory is not hot except for the central chip Inphi on it finger for a long time do not hold when memory is in load .."
Seval Ylmz2021-01-28
"The packing is good, in carobochki... Whole work..."
Cluqwe292021-01-20
"оперативная память пришла целая проверил чипы по частоте всё четко какую заказывал такая и пришла"
Axmed19912020-09-23
"From this seller I order not the first time. Fast shipment, well packed. Everything works well. Seller recommend!"
Rose 20042021-01-31
"В cpuz определилась как самсунг, работает на своей частоте."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti