Oriģinālā Akumulatora Metāla Korpuss un Durvis Sony Xperia XZS G8231 G8232 Atpakaļ uz Lietu Akumulatora Durvju Aizmugurējā Vāciņa Korpusa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: muguras josta, korektoru postur, xperia xzs rāmis, displeja xzs, sony xperia xz premium spēle, lieta sony xperia x veiktspēju soft, svg400a81 rev3 121114, sony ericsson 100, gliemežu čaulas, g3313.

    €18.19 €20.21
  • Dizains: BĀRS
  • Materiāls: Metāla
  • Saderīgu Zīmols: Sony Ericsson
  • Zīmola Nosaukums: Vecmnoday
  • Modeļa Numurs: Sony Xperia XZs G8231 G8232
  • Funkcijas: Pilns Mājokļu+Logo
  • krāsa: Melna/Sudraba/Zelta/Zila

Oriģinālā Akumulatora Metāla Korpuss un Durvis Sony Xperia XZS G8231 G8232 Atpakaļ uz Lietu Akumulatora Durvju Aizmugurējā Vāciņa Korpusa Lūdzu, izvēlieties pareizo modeli, mums nebūs atbildīgi, ja jūs izvēlaties nepareizu modeli, sevi Apraksts: 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.To izmanto, lai Aizstātu savu šķelto, produkti ,kas atzīmēti Bateriju, Aizmugurējo Durvju Vāciņš 3.Aizsargāt jūsu tālruni no skrāpējumiem vai nometot un padarīt jūsu tālruni kā jaunu Paketē iekļauts: 1 x Full Mājokļu Piezīme: 1. Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.Lūdzu, neatveriet strīdu būs.Mēs to atrisinātu arī jums. 2. Lūdzu, ievadiet pareizu un pabeigta kontaktinformāciju, kad jums vietu secībā.Nē Mainīt pēc tam, kad jūs samaksas kārtību. 3. "Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus" ir ne izsekošanas no brīža, kad paketi atstāt Ķīnu.Bet tie saglabātu savu naudu, no otras puses, ja jūs vēlaties, lai izsekotu to visu kursu, lūdzu, izvēlieties "China Post Reģistrēta Gaisa Pasts" , "Atopija.lv Standard Shipping" vai "ePacket", Lūdzu, Saprast, Paldies~ 4. Krievijas draugs, Lūdzu, aizpildiet saņēmēja pilns vārds jūsu pasūtījuma sakarā ar jauno politiku krievijas Muitas, citādi jūs, iespējams, nevarēsiet saņemt savu paketi, visbeidzot, Paldies!

Melnikov 892020-08-26
"Отличное качество! Продавец не обманул! Рекомендую! ⭐⭐⭐⭐⭐ "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti