3 IN 1 Automašīnas Bluetooth Uztvērējs Bezvadu Raidītājs Plaša Saderība Stereo Austiņas Brīvroku Mūzikas Audio Adapteris 3,5 mm Aux

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: veikals bezvadu austiņas, kaste mūzikas koka, husa gaisa pākstis, automašīnas radio, bluetooth automašīnas radio, auto bluetooth radio, signstek fm raidītājs, audio auto, valdes fpga, fones sem fio.

    €3.56 €5.00
  • Features2: Plaša Saderība
  • Features1: Viegli pārnēsājams
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

3 IN 1 Automašīnas Bluetooth Uztvērējs Bezvadu Raidītājs Plaša Saderība Stereo Austiņas Brīvroku Mūzikas Audio Adapteris 3,5 mm Aux

Funkcijas: 1.Šī bezvadu audio raidītājs un uztvērējs, kas ir par noderīgu un viegli veikt.Tā var ideāli bezvadu audio risinājumu katrai situācijai un piemērošanu.

2.Raidītājs režīmā: Bezvadu transmiss audio no ne-Bluetooth TV, mājas stereo sistēmu vai CD atskaņotāju, Bluetooth austiņas vai skaļruni.Datoru un TV Audio Raidītāju Režīmā: Bezvadu pārvedumi audio no datora vai TV ar Bluetooth austiņām vai skaļrunim (caur USB portu ,needn ' t izmantot 3,5 mm audio kabeli).

3.Uztvērēja režīmā: bezvadu režīmā pārsūtīt audio no Bluetooth iespējotu tālruņa, planšetdatora vai datora kabelis stereo, skaļruņi vai austiņas.

4.Režīmu pārslēgšana: Lietošanas TX/RX pārslēgt slēdzi, lai pārslēgtu režīmus.

5.Pārī savienošanas metode

--RX režīmā: Pārī nosaukums: ZF-169 Plus.Atrast ZF-169 Plus Bluetooth tālruņa uzstādījumus jūs vēlaties, lai izveidotu pāra.Indikators mirgo zilā krāsā laikā savienošanas process, un zils indikators pārstāj mirgot pēc savienošanas pārī ir veiksmīga.Pievienojiet produktu un audio ierīci, izmantojot 3,5 audio kabeli.

--TX: TX automātiski meklē citas Bluetooth saņemošās ierīces (piemēram, Bluetooth austiņas, Bluetooth skaļruni, Bluetooth uztvērēju, utt.).Veicot pāra izveidošanu, sarkanā gaisma mirgo, kad to meklēt ierīces,un sarkanā lampiņa pārstāj mirgot, ja savienošana pārī ir veiksmīga.Pievienojiet preci ierīces, piemēram, TV ar 3.5 audio kabelis/RCA audio kabelis.

--Izmantošanai TX uz PC un TV: Iespraudiet USB uz USB portu datoram, un tā automātiski meklētu citas Bluetooth saņemošās ierīces (piemēram, Bluetooth austiņas, Bluetooth skaļruni, Bluetooth uztvērēju, utt.).Veicot pāra izveidošanu, sarkanā gaisma mirgo, un sarkanā lampiņa pārstāj mirgot.

6.Mini portatīvo audio straumēšanas jauda supplyThe ZF169PLUS ir kompakta, bet jaudīga bezvadu audio straumēšanas iespējām.Nodot šo raidītājs un uztvērējs, kas jūsu mugursoma vai klēpjdatora soma, un veikt to ar jums ar vieglumu.

7. Plaša savienojamība: 3.5 mm kabelis(iekļauts komplektā) var plaši izmantot jūsu datoru, klēpjdatoru, mājas stereo sistēmu, austiņas, smart tālruņiem, MP3 atskaņotāji, CD atskaņotāji, utt.

Specifikācijas: Modelis: ZF169PLUS

Tehnoloģijas: BT5.0, A2DP, AVRCP (uztvērēja režīmā tikai)

Darbības Diapazons: līdz 10m / 33ft (bez pretbloķēšanas objekti)

Pārī nosaukums(Uztvērēja režīmā ):ZF169PLUS

TX:Raidītājs režīmā,sarkano LED gaismas ir par

RX:Uztvērēja režīmu,zilā LED gaisma ir par

Izmēri: 45mm*20mm*11mm

Pakete Ietver:

1 x Bluetooth 5.0 Audio Raidītājs/Uztvērējs Adapteri

2 x 3,5 mm Aux Vads

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti