Kadru Skavotājs, Elektriskie Skavas Ieroci Nagus 220V Elektriskā Jauda 1800W Instrumenti Kokapstrādes Rokas Instrumentu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gaisa pneimatiskais skavotājs, pneimatiskais skavotājs u, tīra ieroci, lieljaudas skavotājs biroja, elektriskais skavotājs nailer, lielgabals metāla pistole, nagu akumulatora skavotājs, bise pistoli, naglu pistoli, barutlu naglu pistoli.

    €38.15
  • Barošanas Avots: Elektrība
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: DOERSUPP
  • Sertifikācija: NAV

Elektriskais skavotājs ir jauna veida ērts rīks, lai istaba rotājumi .mēbeles un koka kaste.Tas ir ērti pārnēsāt un strādāt efektīvāk, nekā pneimatiskie ieroči , arī ar zemu trokšņu līmeni.

Specifikācija:

Spriegums: 220V, 50HZ

Jauda: 1800W

Šaut ātrums: 1-3 nagus uz vienu seconder

Magazing tilpums: 100gab

Gaisa spiediens: 0.4-0.8 MPa

Izmantot pārņemšanas: 8mm

Nagu: F10,F15,F20,F25,F30. 10-30 MM taisnu nagu, var tikt izmantoti. (nav iekļautas)

Darbība:

1.Uzstādot nagu: Lūdzu, atvienojiet pistoles hefore instalēt nagu , pēc tam atveriet vāciņu pistoles groove , ievietojiet pareizā izmēra naglu uz lodi, informācijas kritiskās infrastruktūras aizsardzību .Pārliecinieties, ka nagla ir apakšā gun 's groove un aizveriet vāciņu uzmanīgi, lai novērstu gun' s groove .Šautenes tikai koka materiāla, izmantojot instrumentu, lūdzu, saplacināt pret koka un saglabāt 90 grādu pa labi.Nelietojiet bez lakošanas.

2. Uzturēšana: Saglabāt gun ' s groove skaidrs.Un sadaļā strāvas vads ir vairāk nekā 1,25 mm kvadrātveida.Rīku var ne pastāvīga darba, jo motors tiks siltumu.

3. Uzmanību! Lasīt Lietotājs pirms lietošanas rūpīgi.Izmantojot šo rīku , pārliecinieties, ka valkā apstiprināto drošības brilles un cimdi, lai izvairītos no ķermeņa traumas.Nav mērķa kādu.Pārliecinieties, atvienojiet ja instruments netiek lietots, vai jāveic kādas korekcijas.Ņemt pārējo nagu ārā pēc apdares darbiem.

Paketē Iekļauts:

1x Elektriskais skavotājs

1x Šaušanas pin

2x iekšējā sešstūra uzgriežņu atslēgas

1x Lietotāja rokasgrāmata

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti