Motorzāģi, Zobu Asināmais motorzāģi, Portatīvie Izturīgs, Viegli Varu Asu Bārs-Mount Ātri Slīpēšanas Motorzāģi Ķēdes Asināmais Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: filtra sharp, 61ed sharpstar, necklac, rokas instrumentu, ls elektroinstrumentus, rokturi instrumenti metālapstrādes, dimantu asināmais, instrumenti, elektroinstrumenti, krēms saldētava, motorzāģi gasolin.

    €4.34 €8.67
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: motorzāģi, zobu asināmais
  • Veids: Abrazīvie Pad
  • Zīmola Nosaukums: DWZ
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde

Tas ir ļoti praktisks instruments un labākā dāvana jūsu tēvs vai vīrs, lai palielinātu produktivitāti. 【Augstas Kvalitātes] aicina:- Motorzāģi asināmais izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga materiāla, ķēdes zāģu asināšanas rīks ir instalēts iekšā asināmais stienis, lai saglabātu aprites un rokasgrāmata stienis iereibis, samazinot berzi un paildzinot kalpošanas laiku. 【Eesy Izmantot Un Nēsāt] aicina:- Ķēdes zāģa asmens asināmais komplekts Viegls un pārnēsājamo, ķēdes zāģu asināšanas rīks ir viegli lietot ārpus telpām. 【Fantastiska Dizaina] aicina:- Ķēdes zāģa asināšana ar diviem caurumiem piestiprināšanai asināšana, nažu, piemērots 14/16/18/20 collu ķēdes zāģis darbu, viegli saspiest beigām rokasgrāmata stienis laikā asināšana,tas var būt asas asināšanai.Ķēdes zāģa asināšana ar diviem caurumiem piestiprināšanai asināšana, nažu, piemērots 14/16/18/20 collu ķēdes zāģis darbu, viegli saspiest beigām rokasgrāmata stienis laikā asināšana,tas var būt asas asināšanai. 【Ātri un Efektīvi] aicina:- Šī precizitātes zāģa ķēdes asināmais sistēma ir ne tikai ātrs, bet arīprecīzi.Pārdod PoiChainsaw Zobu Asināmais Asina Portatīvo Izturīgs, Viegli Varu Asu Bārs-Mount Ātri Slīpēšanas Motorzāģi Ķēdes Asināmais Toolnt

Dārgie draugi, ja jūs nezināt, kā likt vienu caurumu ķēdi uz preci, jūs varat sazināties ar mūsu klientu apkalpošanas, viņš būs iemācīt jums to, kā darbojas~ 【VIEGLI lietojams] aicina Motorzāģi asināmais izgatavots no augstas kvalitātes un izturīga materiāla, ķēdes zāģu asināšanas rīks ir instalēts iekšā asināmais stienis, lai saglabātu aprites un rokasgrāmata stienis iereibis, samazinot berzi un paildzinot kalpošanas laiku. 【MOTORZĀĢI RĪKU] aicina Ķēdes zāģa asmens asināmais komplekts Viegls un pārnēsājamo, ķēdes zāģu asināšanas rīks ir viegli lietot ārpus telpām.Tas būs asināt savu blāvi ķēdes tikai 3-5 sekundes.Es zinu, tas izklausās Iike burvju, bet tas strādā.

Ja jūsu ķēde ir tikai viens caurums, jums tikai nepieciešams, lai novērstu divu caurumu uzstādīšanu, jums var likt vienu caurumu ķēdi uz produktu.

Zīmola Stāsts

Pogosb3p82020-12-18
"The parcel to the far north reached almost a month, tracked, corresponds to the description. I ordered with an additional Whetstone, everything came whole. Seller recommend."
Sandi Gaull2020-10-11
"From the day of order to receipt in St. Petersburg passed 21 days. As a gift they put an additional Whetstone. Track number was tracked normally. The parcel was combined with purchases from other stores. I haven't tried it yet. I hope it doesn't fail."
Maximilioner2021-01-02
"All OK recommend not yet have tested but looks OK"
Ghost Iz2020-11-08
"Delivery 2 weeks."
Fayazpasha92020-12-12
"Fast delivery plastic hard, additionally put the second stone, Pak neotried, as I try to bake"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti