2017. gadā-jaunākās Japāņu wind chimes stikla zvaniņi, wind chimes mājas dekoru, sienas karājas windchimes Mājas Interjera dekorēšanai

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bell japāna, krusta gredzens, vēja zvans, barrette ķemme matiem, jbi vēja piebalsot, kožu papīra, om vēja piebalsot, sudraba windchime, bell stikla, antīko windchime.

    €6.85
  • Tēma: Talismans
  • Materiāls: Stikla
  • Zīmola Nosaukums: AIBOULLY
  • Stils: Japāna Stils

Vēja piebalsot ir oblate, platums ir apmēram 6.5 CM, augstākā 5CM,Kopējais garums aptuveni 40CM.Mākslīgā pūstā stikla embrija, augšpusē caurums, iespējams, nav tik svarīgi, karājas tur būs tilt parādība, ne kvalitātes problēmu, lūdzu, prātā, pircējs rūpīgi jāizvērtē.

Vēja zvana raksturo smalks, caurspīdīgs, skaidru skaņu.Stikls ir trausls, ja transporta procesa sadrumstalotību, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi papildināšana, nedod sliktu atsauksmju vērtējums, sliktas atsauksmes nav iespējams atrisināt jebkuru problēmu, paldies.

Uzmanību, lūdzu: 1. Kad jūs veicat pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu adresi,lūdzu, pārliecinieties, vai tā ir pabeigta un tiesības, citādi paku var būt piegādāti ja pastnieks nezina, jūsu mājā. 2. Mēs pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums par jebkuru jautājumu un problēmu, pirms jūs sniegt mums atsauksmes vai atverot strīdu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai to atrisinātu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti