Oculus Quest 2 VR Saiti USB3.1 Tips-c Saiti 90 Grādu Pagarinājuma Kabeļa Savienotājs ātrgaitas Datu Nodošanu par VR Virtuālā Realitāte

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: oculus saiti cabl, oculus 2, augsta vidukļa jean, kabeļu oculus quest 2, gadījumā, oculus meklējumos, oculus quest siksna, kērks, quest ekrāns, rifta cv1, quest 2.

    €8.13 €12.71
  • Izmērs: 5m
  • Saderīgs Modelis: Oculus quest 2
  • Zīmola Nosaukums: SHENZHITECH
  • Saderīgu Zīmols: oculus meklējumos
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Kabeļi

Apraksts: 1、USB C 90 Grādu Leņķī Beigām, lai tas nav stick out & ir viegli lietošanai ar VR austiņas. 2、Saderīgu VR Ātruma Datu pārraidi.USB 3.1 liela pārraides ātruma.Datu Pārsūtīšana. 3、Ilgst 5X ilgāk nekā citi USB kabeļi.pastiprināšana padara to spēcīgāku un izturīgāku.Izmanto 56KΩ pull-up rezistors par neticami drošību un uzticamību. 4、Ātri Sinhr. Un Maksa.USB-C dual skrūvju bloķēšanas savienotājs sniegs vairāk uzticamu un drošu pārošanās mehānismu, rūpniecības un citu lietotāja pieteikumu. 5、piemērots Arī pagarināt pieslēgt USB ierīces saskarnes, piemēram, USB ierīces, HD kameras, virtuālās realitātes VR, HiFi amp skaļruņi, mobilo cieto disku, WIFI un citas ierīces.Specifikācija: Kabeļa garums: apmēram 5m/3m Krāsa: melna Saderīgas ierīces: PC USB ports: USB Tips A līdz C, Datu pārsūtīšanas ātrums: 5Gbps Gadījumā: par Oculus Quest/Saite/Quest2 Iepakojuma Saraksts:

Quest2 Saite *1

Sultan Moscow2020-12-31
"fast shipping. thank you! "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti