Gandhanra 3.2"-7.9" Tibetas Handcrafted Pilns Mēness Dziedāšanas Bļoda Skaņas, Dziedniecība,Meditācija,Relaksācija,Joga,Čakru Līdzsvarošanas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tibetas bell meditācija, mazie dziedošie trauki, mini cooper, ierīču joga, lielu skaņas bļoda, bļodā dzied, rotaslietas tibetiešu, bļoda rīsu, bļodā tibetiešu, šņaucamā tabaka medaljons.

    €15.60
  • Bezmaksas Dāvanu 1: 1 Rožu Koka Āmuru
  • Reģionālā Funkcija: Indija
  • Tēma: Budisms
  • Materiāls: Vara Ķermeņa Un Koka Āmurs
  • Diametrs: 4.5 cm-10 cm
  • Paketē Iekļauts: 1 Dziedāšanas Bļoda
  • Augstums: 8cm-20cm
  • Bezmaksas Dāvanu 2: 1 Bļoda Mat
  • Izcelsme: NP(Izcelsmes valsts)

7612743633852685 Gandhanra HandForged Dziedāšanas Bļoda No Nepālas US $ 39.99 / USD 16.99 / US $ 29.99 /

IZSMALCINĀTU ROKDARBI

Gandhanra roku darbs dziedošie trauki ir nepārspējamas skaistumu un kvalitāti.Iekšpusē ir iegravēts ar Buhhda Statuja/ Cross Vajra, skaisti dekoratīvi raksti un sešu zīmju mantra par Tibetas Budismu, ārpusē, kas nodrošina enerģiju, lai jūsu meditācija.

AUGSTAS KVALITĀTES

Saskaņā ar seno Tibetas formulu,katrs trauks ir rūpīgi rokām veidots ar Himalaju metāla (Sanskritā-panchaloga) kvalificētiem Tibetas amatnieki, izmantojot tradicionālo tehniku.Tie ir rūpīgi jāpārbauda, lai nodrošinātu, ka tie atbilst mūsu augstākajiem kvalitātes kontroles standartiem.kas nozīmē, ka viņi ir konstatēts maģistra darba kvalitāti.

TĪRA SKAŅA

Mūsu bļodas radīt neticami skaņu ar bagātīgu, siltu un dinamiskas pieskaņas.Un, duālā virsmas āmuru koksnes virsmas rada augstus toņus ādas ārpuse rada zemu toņu ka uzreiz atjaunotu mieru un harmoniju ietvaros prātu un ķermeni.Rezultātā, Šie dziedošie trauki ir starp finestfor estētiskās kvalitātes, bagātību skaņas, ilgtspēju signālu, un vieglumu un vienmērīgumu spēlē.

VESELĪBAS APRŪPES PABALSTI

Vibrācijas rada dziedāšanas bļoda labumu, organismā samazina stresa, pozitīvi ietekmē nervu un imūno sistēmu, cīņai ar depresiju, un līdzsvarot čakras.Plaši izmanto čakru dziedināšanas, kristāla tīrvērtes, mindfulness, radošu domāšanu, nomierinoša mūzika un labklājību.

SPECIFIKĀCIJAS

Izmērs: Lūdzu, skatiet produkta izmēri attēlu

Diametrs: 4.5 cm-10 cm

Augstums: 8cm-20cm

Materiāls: Vara Ķermeņa Un Koka Āmurs

Ražošanas process: rokas kalšanas un gravēšanas

Paketē Iekļauts:

1 x Dziedāšanas Bļoda

1 x Koka Āmuru

1 x Bļoda Mat

APRAKSTS

Pilnmēness Dziedāšanas Bļoda, arī sava veida joga, kas ir sava veida lēzenu skaņas, kas ir kā zvans, kas var padarīt cilvēkus ātri atpūsties uz mieru.

Pilnmēness, kas ir ļoti vērtīgs, tikai par pilnmēness, kas katru mēnesi un tas tiek veikts pilns mēness bez stiprs vējš un tumši mākoņi.

Ir septiņi amatnieku vairāk nekā 40 gadus vecs, kurš veikt pagriezienus septiņos virzienos un āmurs tos pēc kārtas.

Nedrīkst būt nekādas secības kļūdas vidū.Pretējā gadījumā, viņi tiks atzīta par nederīgu un jāatkārto.

Materiāls ir septiņi metāli (zelts, sudrabs, varš, dzelzs, alva, svins, dzīvsudrabs), un attiecība ir noslēpums.

Pārsteidza bļodas tiek izmantoti daži Budistu reliģisko praksi pavadīt periodiem, meditācijas un dziesmām.

Pārsteidza un dziedāt podi tiek plaši pielietoti mūzikas veidošanā, meditācijas un relaksācijas, kā arī par personīgo garīgumu.

Tie ir kļuvuši populāri ar mūzikas terapeiti, skaņas dziednieki un jogas praktizētājiem.

Papildus tradicionālajām lietošanas meditācija, Tibetas dziedošie trauki ir izmantota dziļu relaksāciju, stresa samazināšana, holistiskā dziedniecība, Reiki, čakru līdzsvarošana, un Pasaules mūzikas.

Daudzi cilvēki uzskata, ka bagāts maisījums harmoniski pieskaņas, kas zvani ražo, ir tieša ietekme uz to čakrām.

Mēs cenšamies nodrošināt precīzu informāciju par dziedāšanas bļodiņas mēs pārdodam.Jums būs atrast precīzu bildes un apraksti.

Šie speciāli noregulēta Tibetas dziedošie trauki radīt skaņas, kas atsaukties uz dziļo relaksāciju, kas, protams, palīdz viens ieiet meditācijas.

KĀ SPĒLĒT BOULINGU

Tie bieži vien spēlēja pārsteidzoši, bet daži-pazīstams kā dziedošie trauki-var arī spēlēt arī, pagriežot āmuru ap ārpus loka, lai iegūtu ilgstošu muzikālo piezīme.

Mūsu kolekcijas Augstas kvalitātes dziedāt podi rada skaistu mierīga, nomierinoša un relaksējošas skaņas, kad ir nospiests vai bijusi ap malu.

Ideāls, ja jūs vēlaties, laiku sev, atpūsties & meditēt.

1. Turēt bļodu ar palmu vai nu ar roku.

2. Ar streikotājs, ierīvē ārpus loka apļveida kustības.Saglabāt pat spiedienu.

3. Lēnām palielināt ātrumu, kā bļodā sāk vibrēt, un kā skaņu aug.Tas var palīdzēt pieskarieties bļodā, lai sāktu vibrācijas.

4.Otra metode ir "gonging" vai "pārsteidzoši" bļodiņas.Šī ir vienkārša metode, kas ietver pārsteidzoši bļodā ar koka vai polsterēts streikotājs.

Dažreiz šī metode var veikt praksi.

FUNKCIJAS

1. Katra dziedāšanas bļoda, kas tiek puses izvēlēto & pārbaudīti, lai nodrošinātu vislabāko skaņas un kvalitāti pirms to nosūtīšanas.

2. Brīnišķīgi signāls VIEGLI Spēlēt & Ilgstošu Dziedinoša un Relaksējoša Skaņu,Ražot enerģisks un vibrējošas skaņas, kas ar nosacījumu, stresa bezmaksas relaksācijai.

3. Šie dziedošie trauki ir izmantoti, lai meditācija, mūzika, atpūta, personīgo labklājību, dziedinošā enerģija, un čakru radīšanu utt.paaudžu paaudzēs.

PAZIŅOJUMS

1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2.Krāsu var būt dažāda, tā kā atšķirības displejs, Lūdzu, saprast.

Arsoeva Lyudmila2020-12-26
"The bowls are made of excellent material, the sound is good and very nice."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti