Automašīnas Atpakaļskata Atpakaļgaitas Backup IS CCD Kamera VW Tiguan,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klp spogulis, audi a3 aizmugurējo kameru, audi a4 kamera, automašīnas salona atpakaļskata, sānu palīdzēt, a3 kamera, atpakaļgaitas kamera, kamera, atpakaļskata, a6 atpakaļskata kamera, kamera suzuki swift.

    €13.01
  • Materiāla Tips: ABS
  • Garums Video Kabelis: 6M
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Lēcu Materiāls: Plastmasas + Stikls
  • Zīmola Nosaukums: jiawale
  • Signāla Tips: Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
  • Palīglīnija: Jā
  • Vadu vai Bezvadu: Stieples

Specifikācijas:

Attēla sensors: 1/4 " Sharp

Horizontālā Izšķirtspēja: 480TVL

Derīgums Pixel: 720(H)*567(V) Len : 170 Grādu

Minimālais Apgaismojums: 0.01(Lux)

S/N Attiecība >48(dB)

Darbības Temperatūra: -20~70(°C)

Elektroniskā Slēdža: 1~10000s

Video Izejas: 1Vp_p±10%

AWB: AUTO

Gain Control: AUTO

AE Kontrole: AUTO

Barošanas bloks: DC 12V Izmērs: legthx platums 100mmx30mm 4 IS LABU Nigth Versija Rokasgrāmata Līnija : Jā Ūdensizturīgs: Jā Iepakojums: 1 x Automašīnas atpakaļskata kamera, 1x Video un Strāvas kabelis (5M)

Kuģniecības Un Pārkraušanas 1. Prece tiks piegādāta noteiktajā izskatīšanas laikā, pēc maksājuma saņemšanas, neskaitot brīvdienas un svētku dienas. 2. Piegādes laiks ir aptuveni 15-35 darba dienu laikā, un tas var aizņemt līdz 8 nedēļām, lai daži Eiropas valstīm un Dienvidamerikas valstīs, jo stingri pasūtījuma pārbaudi.Mēs kuģis pasaulē. 3. Kuģniecības maksa ietver iepakošanas, noliktavas , izplatīšanas, pasūtījumu apstrādes un pārstrādes izmaksas. 4. Lūdzu, ņemiet vērā, ka dažām valstīm būs muitas nodokli vai nodokļa par dažiem posteņiem.Tas ir pircēja pienākums apmaksāt visus endued muitas nodokli vai nodokļa. 5. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodokli vai nodokli, jo mūsu cenas nav iekļautas šīs maksas.Garantijas Un Atgriešanās Politiku 1. 30 dienu Garantija ar Apmaiņas bojāta, nedarbojas pareizi, nepareizi vai daļām-trūkstošos vienumus.Lūdzu, paziņo mums un vienkārši atgriezt preci ar visas detaļas un piederumi, kas iepakoti un marķēti "APMAIŅAS" 30 dienu laikā no tā saņemšanas dienas. 2. Ja ir bojāta, nedarbojas pareizi vai daļām-trūkst preces vairs nav pieejamas, kompensāciju var izdot.lūdzu, nosūtīt bildes vai video, lai parādītu problēmu, Klientu, Pakalpojumu un Atsauksmes Dienesta Laiks :GMT 0:00-10:00 (svētdienās un Svētku dienās, Izņemot), Lūdzu, sazinieties ar mums caur eBay saites, ja jums ir kādi jautājumi.Mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Lūdzu pārbaudiet spam pastu, ja nav atbildes uz 24 stundām.Pozitīvas atsauksmes tiks automātiski pa kreisi, lai visiem pircējiem, kad viņi ir samaksājuši preci vai maksājuma darījums ir pabeigts.Mēs augstu vērtējam to, ka jūs varat sazināties ar mums pirms jūs atstājot Negatīvas atsauksmes vai Neitrālu atsauksmes.Tas ir tāpēc, ka atstāj Negatīvas atsauksmes vai Neitrālu Atsauksmes ir nekad nav labs veids, lai atrisinātu problēmu.Mēs piedāvājam pareizu vienošanās un palīdzēt atrisināt jebkuru problēmu, cik drīz vien iespējams.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti