Sieviešu Ziemas garām Piedurknēm Izliektas Hem Īsā Jaka paraustīt plecus Sabiezēt Plīša Kāzu Līgavas Siltu Lakatu Wraps Cape Vakara Kleita Kleita

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: boho kāzu cape, garš, vilnas cape, kronis trešdiena:, kleita trešdiena:, liela apmetņi, lo vakarkleita, bolero, vasaras tranšejas, cape kleita sievietēm, bolero sievietēm.

    €9.29 €16.01
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Zīmola Nosaukums: THINKTHENDO
  • Materiāls: Vilnas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Vienuma Tips: Līgavas Wraps
  • Modeļa Numurs: Sieviešu Šalle
  • Technics: NAV

58818 Kāzu lakatu

Apraksts: Funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Garas piedurknes, atveriet priekšējo stila šalle, ar elsojošs savukārt apkakle saglabā siltumu ziemā.Izliektās hemline, sabiezinātas dizainu, pie kakla izgriezumu un aproces, viegli uzvilkt un novilkt.Izgatavots no augstas kvalitātes plīša materiāliem, sabiezinātas, mīksts un ērts valkāšanai, viens izmērs der lielākajai daļai.Ne tikai pievieno papildus siltumu, bet arī padara pārliecināts, ka jums izskatīties krāšņs un apdullināšanas.Valkāt pār formālu kleita, kleita vai kaut ko jūs vēlētos, lai pievienotu touch of šarms, lai.Piemērots ziemas kāzas, aukstā proms, grims, kostīms puse vai citu notikumu, un īpašos gadījumos. 1 ziemas šalle tikai, citi piederumi demo attēlā nav iekļauti!Specifikācija: Materiāls: Plīša Krāsa: Piena Balta, Izmērs:Viens Izmērs Pleci:39cm(15.35 collu) Krūtis:83cm(32.67 collas), Garums:35cm(13.77 collu) Sleeve:52cm(20.47 collu) Daudzums: 1 gab Silts prompt: 1.Āzijas cilvēkiem izmērs ir 1 vai 2 izmēri ir mazāki nekā Eiropas un Amerikas. 2.Lūdzu, ņemiet vērā, ka zemā temperatūrā mazgā,nav balinātāju un vieta saskaņā ar dedzinošā saulē diezgan ilgu laiku. 3.Kā dažādas mērīšanas metodes,tas notiks 1-3 cm novirze par objektus,lūdzu, pārliecinieties, ka tas ir labi, lai jūs, pirms pasūtīšanas. 4.Jo dažādu monitoru un lamplight,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu objektu,tiešām paldies par sapratni!Komplektā ietilpst:

1 x Ziemas Šalle(ar mazumtirdzniecības iepakojuma)

65

Enetters042021-01-30
"The seller sent a jacket that's completely different from the jacket on the photos. When I messaged them to solve the issue, they denied any mistake being made on their part. Had Aliexpress not intervened when I opened a dispute, I wouldn't have got my partial refund. Also, the seller is very rude in communication with the customers and replies very late. I don't recommend."
Zhao Yun 852020-12-17
"Not bad tt a little short but faithful to the image"
Said21032020-11-19
"Shubka charm, only need to take a couple of sizes more"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti