1.2 m Liela Vanna Pieaugušo Bērnu izvelkamais Kubls, Masāža, Pieaugušo Vannā Barelu Tvaicējot Divējāda lietojuma Bērnu Vannu Mājas Spa Mājas Sauna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pieaugušo džakuzi, vannu, sauna ar tvaiku, pirts uzvalks, sauna, sejas karstā tvaika krāsns, vīrieši formas apakšveļa, baby spa vanna, vannas reizes, stuffer.

    €76.65 €112.73
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Citi
  • VĀCIŅU: Bez Vāka
  • Vecuma Grupa: Pieaugušie
  • Modeļa Numurs: Locīšanas vanna komplekts
  • Produkts: Piepūšamā Vanna

Apraksts:

1. Viegli uzstādīt, viegli uzglabāt, viegli tecēt pēc peldēšanās.Šo vannu komplektā ietilpst 12 turētājs, 1 ūdens iesmidzināšana spilvenu, 1 drenāžas vārsts, 1 glabāšanas soma, 1 drenāžas caurules, 10 vannas soma, 1 atzveltni, un 1 izolācijas vāciņu.

2. Tas nenozīmē, piepūšamās vanna un ir vieglāk instalēt.Pēc preču saņemšanas, 6 iekavās ir instalēta, jums tikai nepieciešams instalēt īpašu-veida kronšteiniem.

3. Locīšanas vanna ir ērts uzglabāšanai.Vanna ir tikai 4kg, kas ir viegli pārvietot, un to var izmantot dažādas ainas, piemēram, ārā.

4. Mēreni cenu vanna ir piemērota visām sezonām, karstā vannā ziemā un vēsā vannā vasarā.Izmērs dubultā salokāms vanna ir lielāks nekā tradicionālā apaļā vannā.Tā ir vanna, kas ir vairāk piemērots peldvietu, un jūs varat ņemtu vannā ar savu ģimeni.

5. Ar vannu vāciņu, tā var stiprināt siltuma saglabāšana, izņemot tvaika un var sasniegt labākus fumigācija efektu.Tas ir vairāk piemērots skaistumkopšanas spa vanna.

Funkcijas:

1. Spainis ir izgatavota no biezas plastmasas, mīksts, salokāms, izturīgs un izolēta.Bērniem ir nepieciešams kompensēt ar pieaugušajiem, ja, izmantojot.

2. Viegli uzstādīt, viegli uzglabāt, viegli tecēt pēc peldēšanās.

3. Jaunā vanna ir mazliet smaržas, kas pakāpeniski pazūd pēc laišanas gaisā, kādu laiku.

4. Vidēji cena, vanna ir piemērota visām sezonām, karstā vannā ziemā un vēsā vannā vasarā.

Specifikācija:

Materiāls: PVC, persiku kompozīta ādas

Izmērs: apmēram 120*55*50cm/47.24*21.65*19.69 collas

Iepakojuma Saraksts:

Kronšteins*12

Ūdens Iesmidzināšana Spilvena*1

Drenāžas Vārsts*1

Uzglabāšanas Soma*1

Drenāžas Caurules*1

Vannas Soma*10

Atzveltne*1

Izolācijas Vāciņš*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti