Nordic Style Zelta Pārklājumu, Ovāla Plate Radošā Keramikas Plāksnes Marmora Rietumu Ēdiens Uzkodu Plate Kūka Uzglabāšanas Paliktnis Rotaslietas Renes Dekori

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: keramikas apaļā paplāte, kovbojs, ēdiens, violeta marmora dekori, mežģīnes keramikas trauku, dekoru reņu, ēdiens rotaslietas, paplātes dekoratīvās rosegold, harajuku japāņu, plate.

    €10.73 €18.50
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

To var izmantot arī kā paplāti, lai uzglabātu pārtikas, mazu priekšmetu, utt.Tas ir arī novietot uz galda, kā rotājumu, marmora ceļu, kas rada sajūtu kvalitāti.

Vienkārša un atmosfēras formas, dabiski sniegti marmora ceļu, sniedzot ērtu vizuālo pieredzi

Pievienot sajūtu dzīvē, izdaiļot jūsu mājās, izrotāt savu lifeThick materiāls, stabils tekstūra, nav viegli daeGood preces uz darbvirsmas: mazu priekšmetu, piemēram, augļus, uzkodas, kūkas, deserti, rotaslietas, utt., var parādīt savu produktu arī, piebilstot, skaistuma un sajūtu kvalitāti

Katra no marmora līnijām ir dažādas, nav tieši tā pati tekstūra, lūdzu, saprast, paldies

izmērs:25.5*11.7 cm

Materiāls:keramika

krāsa:Pelēka pnompeņas

Iepakojuma Saturs:

1 * Keramikas, marmora reņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Open85552020-11-24
"Very well packaged and shipping very fast."
Davidiff2020-11-28
"Compliant Article very happy with my purchase. Arrived very quickly. I just remove a star for a scratch on the Golden contour that had to happen during the damage trip."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti