100/200pcs Droša, Mīksta, Elastīga, Elpojoša, kas Nav Kokvilnas Marle Augstu Uzsūkšanas Sterilu Marles Pirmās Palīdzības Piederumi Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vidējā krāsa, marle kerchief, auduma jumta, niedru, koka, 2 nodalījumā, sinusa tvaika inhalatoru, marle brūce, automātiskā adatu threader, Baltmaizi Pannā, bandag.

    €4.95 €7.99
  • Izmantošana: VIRTUVES
  • Materiāls: Kokvilnas
  • Ražošana: Tīrīšanas Spilventiņu
  • Modeļa Numurs: par Brūču Aprūpi
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Postenis Svars: Other
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Mūsu patentēto mikro-šķiedras aust, ir piemaksas par tās maksimālu komfortu un praktisko kraušanas iesaiņošana.Mums dot dāsnu garums marli, lai wrap un izvēlēties pareizo spiedienu un atbalsta līmenis par jums.Absorbcijas maksimums, brūces sausa un samazinātu inficēšanās risku.Vai slimnīcā, vai dzīšana mājās, mūsu marli nodrošina maksimālo absorbcija par minimālo asiņot,-cauri.

Funkcijas

- Krāsa: Kā parādīts attēlā.

- Materiāls: Non Kokvilnas Marli.

- Izmērs: 20 x 20 cm.

- STERILU MARLES PĀRSĒJU: Kopumu, 100gab individuāli iepakoti sterili marles ruļļi, kas ir ideāli piemērots mērci jebkura veida kaitējumu, par savu ķermeni.Šie ir ideāli piemērots rokas, rokas, kāju, potīšu, ceļgalu un elkoņu.

- AUGSTA ABSORBENCEY: Mūsu marles pārsēji ir izgatavoti no augstākās pakāpes tīras kokvilnas ar maksimālu uzsūkšanas, kas palīdz novērst asiņošanu no brūces.

- UNIKĀLA KONSTRUKCIJA: Šie marli stiept pārsēji ir mikro-weaved un ir zems lint atšķirībā no citas mašīnas-kokvilnas marles ruļļi.

- ELPOJOŠA UN ELASTĪGA-Tā poraina auduma, kas ļauj labāk ventilācijas lai jūsu ādu, lai elpu un veicina ātrāku dzīšanu.Šie marles pārsēji nāk ar vidēji smagu stiept, maksimālais klīnisko elastību.

MĪKSTA UN DROŠA: Medicīniski apstiprināts, un ļoti uzticams processionals, mūsu marles apsēju, saglabās brūces tīras, sausas un prom no infekcijas ar antiseptisku vērtību.medicīniskā marle, ne kokvilnas marle,brūču aprūpe, marli, medicīnas piederumi, pirmās palīdzības piegādēm.

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

100/200 x Medicīniskās Nav Kokvilnas Marle Sūkli, ko Izmanto Brūču Aprūpe, Pirmās Palīdzības Piegādēm, Medicīnas preces

Payk Kaban Oo2020-09-25
"It's not sterilized, they all come in a plastic bag, all together wrapped in some paper strips."
X Caiti X2020-12-09
"I received the item I was worried about the packing condition because it is a hygiene product. I was able to receive the product in good hygiene without any problems. Thank you very much"
Lic Jllr2021-01-15
"Too bad it is not in 1 bag"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti