VR Piederumi EVA Grūti Lieta, Lai Oculus Quest VR 2 Austiņas Portatīvo Somā Triecienizturīgs Storage Box Iepakojumā Oculus Quest 2

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ierīču oculus meklējumos, quest 2 siksna, oculus cv1 kabelis, lādētājs choetech, gadījumā, oculus meklējumos, roktura vr, oculus quest 2 siksna siksna, quest 2, soma oculus meklējumos, oculus meklējumos 1.

    €15.95 €24.91
  • Saderīgs Modelis: -
  • Iepakojums: Jā
  • Zīmola Nosaukums: CHOETECH
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Apjoms: -
  • Izmērs: --
  • Modeļa Numurs: par Oculus Quest 2 VR
  • Svars: --
  • Saderīgu Zīmols: ---
  • Veids: Citi

Aizzīmju Punktiem: 1、Cieta Apvalka Ķivere: cieta apvalka ķivere ir speciāli izstrādāta, lai Oculus Quest2. Atrast veidu fermentu mugursoma ceļojumu ķivere jūsu Oculus Quest2 VR spēli ķivere.Izturīga VR ķivere ar ekskluzīvu dizainu, lai aizsargātu jūsu VR ķivere no bojājumiem un uzglabāšana Un transportēšana kļūst brīze.Dubultu rāvējslēdzēju dizains, ērta, lai jūsu austiņas un aksesuāri.

2、Izcila Struktūra: Lielisku struktūru, augstākais aizsardzības apvalks, tāpēc, ka jūsu Oculus Quest 2 VR un piederumi, kas ir aizsargātas no bojājumiem.

3、Viegli Pārvadāt: Ērts rokturis un plats, pleca siksna, dizains, viegli veikt savu aprīkojumu ārā.

4、Liela Jauda: Tur ir atsevišķa iekšējā telpā, lai saglabātu Oculus Quest 2 pieskarieties kontrolieris un brilles, starplikas un citi piederumi (piemēram, lādēšanas kabeļus) var novietot acu maisiņā.

5、Lēcu Aizsardzības Vāks: Tas nāk ar lēcu aizsardzības vāks, jūs varat aizsargāt jūsu Oculus Quest 2 VR objektīvs jebkurā laikā.

Specifikācijas: Materiāls: EVA

Funkcijas: anti-scratch, triecienizturīgs, daļēji-ūdensizturīgs un putekļus necaurlaidīgs

Izmērs: aptuveni 28*24*12cm/11.02*9.45*4.72 collu (tur ir nedaudz novirze manuāla mērīšana.)

Iepakojuma Saraksts:

Uzglabāšanas Soma*1

Objektīva Seguma*1

Āķi un cilpas*1

• Visi vienumi tiks nosūtīti 2 darba dienu laikā, pēc maksājuma tiek noskaidroti.• Visi vienumi tiks nosūtīts pa Pastu, kas parasti aizņem 15-35 dienas ierodas.• Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, abu valstu muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piemēram, brīvdienās, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.• Importa nodevas, pievienotās vērtības nodokļi un jebkādi citi maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas.Valsts Piegādes Laiks(Pa Pastu Aviopastu)Darba Dienu laikā. + sestdien + SundayNorth Amerikas /Eiropas dienvidu 7~20 daysEastern Eiropa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Āzijā 15~45 daysSouth Amerikāņu 15~50 daysEastern Āzijas 7~20 daysOthers 15~60 dienām

Sazinieties ar mums

Mūsu biroja darba laiks ir :- no 9:00 līdz 18:00 (GMT +8) no pirmdienas līdz piektdienai - no 8:30 līdz 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsu birojs ir slēgts svētdienās un svētku dienās (Ķīna)Mēs atvainojamies par vēlu atbildi svētku brīvdienās

Mūsu Misiju:

1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums.2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu .3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēju.Lūdzu, nāc atpakaļ drīz, un pie mums atkal!

Redhead Naughty Biatch132020-12-04
"It is applied in other products with receiving head REM Tiger fit well. "
Xicela12002021-01-07
"Bag fits perfectly"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti