Cover Case For Samsung Galaxy A51 A71 A81 A91 S20 Ultra S10, Ņemiet vērā, 10 Lite Plus A01 A10 A21 S A31 A41 A70E Krokodils Graudu Ādas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: a51 gadījumā samsung, zīmola lietā samsung, 10 case samsung, a51 gadījumā, ja turētājs, a51 samsung book cover, kredītkartes ādas kategorijas uzlīme, tālrunis samsung m01, a41 gadījumā samsung, ņemiet vērā, 10 ādas wrap, s10e seifs.

    €3.89 €6.50
  • krāsa: Melna, Brūna, Sarkana,
  • Saderīga Tālruņa Modelis 1: Samsung Galaxy A51 A71 A81 A91 S20 Ultra S10, Ņemiet Vērā, 10 Lite Plus A01
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Materiāls: Labākais PU ādas+Soft TPU Silikona gadījumā
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy A41
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: "Seifa Lieta
  • Dizains: Vienkāršā
  • Funkcijas: Lieljaudas Aizsardzība

Moderns un funkcionāls un samazinātu beramkravu!

Šī seifa lieta ir izgatavots no augstas kvalitātes krokodils graudu ādas ar pastiprinātu sajūtu un izturību.

3 kartes sloti ID karte,pāris kredītkartes, kartes vai naudu, neņemot maku ārā.

Tālrunis sēž snuggly iekšējā mīksto TPU silikona gumijas buferi gadījumā un nav izkrist, ja jūs piliens to - tas ir stūriem un malām pilnībā 360 Aizsargātas.

Pievienojot tai ir iebūvēts Skatīšanās Statīva Funkciju,jūs varat atrast visvairāk ērts veids, kad nosūtīt īsziņu vai skatīties filmas.

Mēs mēģiniet vislabāk, lai atbilstu un dod jums aizsardzības gadījumā, jums ir nepieciešams, norādiet savu Mobilā telefona vērtību, ja tā ir pelnījusi.

3 kartes sloti ID kartes ↑ Brūna

iebūvēts Skatīšanās Stāvēt Iezīme ↑ Brūna

krokodils graudu ↑ Brūna

Moderns un funkcionāls un samazinātu beramkravu! ↑ Brūna

360 grādu aizsardzības ↑ Sarkana

Sarkanā ↑

Melns ↑ ↓

SŪTĪJUMU >>

1. Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Saņēmēja vārds būtu pilns nosaukums.

3. Visi pasūtījumi tiks izdoti 5 dienu laikā, negaidītas situācijas, mēs varam aizkavēt piegādes laiku.

4. Dažreiz, Lai bez loģistika sekošanas informāciju pēc tam, kad dodas uz ārzemēm; tā ir normāla situācija; tas būs ieradās droši faktiskajā laikā.

5. Ja zemes gabalu nevar saņēmu robežās 30-60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Klientu apmierinātība ir princips pakalpojumu.

PAKALPOJUMU >>

1. Profesionāla servisa komanda palīdzēs jums 24 stundu laikā.

2. Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs nodrošināsim VIP-zvaigžņu servisu, lai atrisinātu jūsu problēmu.

3. Mūsu produkti ir oficiālais autentisku produktu ar augstu kvalitāti.Jūs varat baudīt populārākā mobilā tālrunis/tablete gadījums.

RETUREN & KOMPENSĀCIJU >>

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu sazināties ar mums 7 dienu laikā un atgriezt to 30 dienu laikā no dienas, kad tā saņemta.

Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs ussue jūs kompensācijas vai nosūtīt.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, lai nodrošinātu kompensāciju.c

3. Mēs sniegs jums pilnu kompensāciju, izmantojot Atopija.lv platformu vai citu kompensāciju metodi saskaņā ar pieņēmumu par preces saņemšana un piederumi neskarts.

ATSAUKSMĒM >>

1. Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību, Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem.

2. Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas, Pirms Atstāj Negatīvas Atsauksmes.

Lūdzu, neatstājiet negatīva/neitrāla atsauksmes vai atvērt strīdu bez komunikācijas vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Mēs atbildēsim uz visiem ziņu ASAP un palīdzēt to atrisināt.Paldies jau Iepriekš~

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti