Āra Ūdens Attīrītājs Tūrisma Pārgājieni Ārkārtas Dzīves Izdzīvošanas Portatīvo PurifierTravel Savvaļas Dzert Ultrafiltrācijas Ūdens Filtrs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: filtrs ūdens attīrītājs kempings, ūdens attīrīšanas filtru izdzīvošanas, izdzīvošanas ūdens filtrs, ārējās tvertnes ūdens filtrs, ūdens filtra espring sistēma, filtra āra, filtrs ūdens sūknis izdzīvošanas, ceļojumu filtri izdzīvošanas, nometnes filtrs, āra waterfilter.

    €6.23 €9.03
  • Zīmola Nosaukums: Gmarty
  • Veids: Ūdens Filtrs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

B-QM izdzīvošanas ūdens-dzeramais filtrs salmi, pasaules top Mini(Pildspalvas lieluma), Viegls un Mobilo(Viegli pārvadāt), ir safees

Self-glābšanas izdzīvošanu dzeramā instrumentu izmantošanai ārpus telpām.Var attīrīt upes ūdens, lietus ūdens, ezers, ūdens un citu ūdens veidu no dabas, tieši dzeramā ūdens!!!

1. Īpašas Pazīmes: Četru pakāpju filtrēšanas sistēma!Ūdens Filtru, nesatur ķīmiskas vielas, bez baterijas, un nav nekādu kustīgu daļu, lai nolietojas.

2. Strauji Veldzēt Slāpes: Tas ir aprīkots ar augstas plūsmas ātrums

3. Ērti Lietot: Ievietojiet to savā ūdeni un dzert tieši!

4. Drošāko: thoughly noņemt baktēriju un vīrusu, var eniminate 99.99%

5. Izmērs: 22.5*3CM

Iezīmes:【IZDZĪVOŠANU DZERAMĀ FILTRS SALMU] aicina: Izdzīvošanas-Salmu dizains ir ideāli piemērots attīrīšanai ūdens no āra, piemēram, upes, strauti, ezeri, dīķi, valley, un citas piesārņotās avotiem.Jābūt par katru āra ceļotājiem!!!Tas var glābt jūsu dzīvību un atsvaidzināt jūs atpakaļ daudzi unexpencted apstākļos!!!

【DOT JUMS IEKOST DZĪVĪBAS GLĀBŠANAS ŪDENS] aicina: nav noniecināt piemēram, nelielu rīku, tas var ietaupīt jums atpakaļ uz dzīvi dažādos smagos apstākļos!Pat tiem, ilgtermiņa ceļojumu, šis instruments var palīdzēt jums iet tālāk un iespējams, lai pabeigtu visu braucienu.Mazs, bet nozīmīgs!

【Tas pilnībā ATTĪRĪT] aicina Filtri līdz 1000 litriem piesārņots ūdens, bez joda, hlora, vai citas ķīmiskas vielas; nav nepieciešamas baterijas, un nav kustīgu daļu.Atšķirībā no daudziem līdzīgi filtriem, kas tirgū šodien, Mūsu Glābšanas Salmiņu var noņem vismaz 99.9999% no ūdens baktērijas un 99,9% no ūdens protozoju parazītu, filtrēšana, lai pārsteidzošs 0.2 mikroni.

【PIETEIKUMS] aicina: Ideāls āra ceļojot, sporta, fitnesa, avārijas, glābšanas, āra izpēte, kaujas, kalnrūpniecības, pikniks, backpacking, medības, couting, un gatavību ārkārtas situācijām, utt.

Lietošanas Metode:

1. Absorbēt ūdeni ar muti, absorbēt ūdeni vai spin sausas, pēc lietošanas uzlieciet vāciņu

2. Dzīves Mēstulēm: var attīrīt līdz pat 1000 litriem ūdens, pēc tam, kad panākt, lai tās dzīves beigām, salmu tiks bloķēts

Silts Padomi:

① Lūdzu, spļauj ārā pirmo, kas absorbētu-ūdens

②Please nav savākt sāls ūdens vai ķīmiski piesārņots ūdens

③Not ielieciet to mikroviļņu

④For ilgāku mūžu, lūdzu, mēģiniet, lai izvēlētos ūdens ar mazāk iekļaušanu

Komplektā Ietilpst:

1 x Filtrs Salmi,1 x Šļirču

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti