AC Klimata Kontroles un Radio Skaļuma regulēšanas Poga Gredzenu Pārsegi, BMW 1 2 3 3GT 4 Sērijas (F20 F22 F30 F31 F32 F33 F80 F82 F87) 3Pcs Sarkana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bmw f30, svira bmw f34, bmw 4 sērijas sleja, f22, plakstiņu bmw f32, bmw m2, bmw f36, svārki bmw serie 1, bmw f22, bmw f31 aksesuāri sēdekļiem.

    €3.62 €4.97
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

AC Klimata Kontroles un Radio Skaļuma regulēšanas Poga Gredzenu Pārsegi, BMW 1 2 3 3GT 4 Sērijas (F20 F22 F30 F31 F32 F33 F80 F82 F87) 3Pcs Sarkana

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Fit BMW F20 F22 F30 F31 F32 F33 F80 F82 F87 1 2 3 3GT 4 Sērijas, lai pārveidotu savu iekšējo kontroles panelis ar laipns dizaina un izturīgākas rokturis

SVARĪGI: Gredzens aptver tikai ietilpināt 1 2 3 4 Sērijas AC poga, kas ir "MAX AC" uzdrukāts uz tās

3 gabali gluds sarkanais AC klimata kontrole gredzenu rokturi ietilpst izstrādāts ar izturīgu, augstas kvalitātes anodēta alumīnija

Ietver abpusējo līmlenti, lai pievienotu papildu saķeri par vadības gredzenu, attiecas uz jūsu skalu, rokturi

Jaunināt savu transportlīdzekli ir vienkāršs interjers ar šiem AC klimata kontrole gredzenu, pārsegi, kloķi, lai pievienotu perforators krāsu un stilistisko noskaņu.Šo klimata kontroles gredzeni ir izstrādāts ar viegls, tomēr izturīgs, anodēta alumīnija super slim fit un laipns dizains.Salātu dizains ļauj izturīga grip, kad jums ir nepieciešams, lai pielāgotu zvani un izstaro klātbūtni, atšķirībā no jebkura cita.

Uzstādīt:

2014-up F20 F21 1 Sērija

2014.-līdz F22 2 Sērijas

2013. gadā-līdz BMW F30 F31 F80 3. Sērijas 3GT M3

2014.-līdz BMW F32 F33 F36 F82 F83 4 M4 Sērija

Krāsa:Sarkana

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

Iepakojuma Saturs:

3 x vadības rokturi

SVARĪGI:Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu BMW centra konsoli, kas izskatās tieši tāpat kā paraugu foto galerijā.Jūsu BMW AC klimata kontroles pogām būs nepieciešams, lai būtu sudraba gumijas gredzenu gan AC vadības kloķu un ir vārdi, MAX A/C redzams vadības kloķi.AC/skaļuma regulēšanas poga attiecas NETIEK piemērots X1, X3, X4, X5, X6, 5., 6. un 7. Sērija.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Atopija.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Atopija.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti