Bezmaksas piegāde 10M Augstas temperatūras vizlas vadu 0.5 laukumā 500degree CN500 uguns izturīgs vads

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pull vadu, vizlas vadu, stikla šķiedras vadu, 4 Vadu, siltuma vadu, kabeļu stiklšķiedras, stikla vadu, Augstas temperatūras vadu, izturīga stieple, par vizlas mikroviļņu.

    €6.42 €7.37
  • Izolācijas Materiāls: Stikla šķiedra
  • Diriģents Materiāls: Vara
  • Modeļa Numurs: 0.5 laukums
  • Veids: IZOLĒTAS
  • Pieteikums: Gaisvadu
  • Kvalitāte: A
  • Zīmola Nosaukums: pēc pasūtījuma sagandētu

Bezmaksas piegāde 10M Augstas temperatūras vizlas vadu 0.5 laukumā 500degree CN500 uguns izturīgs vads

vairāk lielums augstas temperatūras vadu

500C

500C

GN-500 tukša vara stieple, ugunsizturīgo vadu kabeli izturīgs līdz 500 grādiem.Produkta iespējas: Darbības spriegums: 600V vai mazāk (AC) Ilgtermiņa pieļaujamā ekspluatācijas temperatūra 500 C Ieguldīšanas nosacījumus: pastāvīga ko Relatīvā temperatūra: 65% Var būt izliekts, kā arī uguns nedeg, nav kaitīgas toksiskas gāzes.GN500 ℃ Šis produkts, ir piemērots augstas temperatūras vidē, MAIŅSTRĀVAS nominālā sprieguma 600V zem elektriskās ķēdes uzstādīšana un montāža, plaši izmanto metalurģijā, naftas, ķīmijas, naftas attīrīšanā, dabasgāzes un citu īpašu vidi, dažādus mašīnu ražošanas nepieciešamību ugunsizturība dažādas elektriskās ierīces, kas nepieciešams, lai vadu un kabeli, un dažādas elektriskās iekārtas, elektriskas apkures ierīces, un tā tālāk.Iekšējais slānis no augstas temperatūras stikla šķiedras izolācijas, tuvajos augstas kvalitātes vizlas lentes ap ārējais slānis stikla šķiedras izolācijas apvalku, triple uguns augstas temperatūras izolācijas aizsardzības, drošības nodrošināšanas.Nominālais spriegums: 600V vai mazāk Nominālā temperatūra: 500 C Funkcijas GN500 C) ugunsizturīgi augsta temperatūra, anti-novecošanās, nodiluma, elastīgu lieces sniegumu.Var būt izliekts, kā arī liesmas nedeg, antipirēns, ilgs kalpošanas laiks.

Klientu Serviss

MAKSĀJUMA

1.Atopija.lv atbalsta Vīzu , Boleto , MasterCard ,Maestro Debetkartes ,Western Union,Webmoney,QIWI un pārskaitījumu ar bankas starpniecību.

2.Ja jums vēl ir jautājumi par maksājumu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums brīvi .

PIEGĀDE

1.Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.

2.Mēs nosūtīt preces ar 2-5days kad maksājums ir apstiprināts ar sistēmu.

3. Visus ievedmuitas Nodokļi, kas nav iekļauta piegādes maksa, pircēji ir atbildīga par muitas nodevām, kad tas ir noticis .

4.Jebkuru pieprasījumu, lai saņemtu kompensāciju ,lūdzu, nosūtiet atpakaļ priekšmetus atpakaļ pie mums.Klientiem ir jāmaksā kravu atpakaļ uz Ķīnu, ja problēmas, ja jūsu .

no otras puses, ja problēma ir mūsu, mums būs jāmaksā piegādes maksa.

5.Express piegāde (DHL,Fedex,UPS,TNT utt.), un pēc pakalpojuma ir paredzēts piegāde. 3-7Days būs ieradies uz jūsu durvīm ar Express shipping

Post service, Piemēram, Ķīna Post Reģistrā, Gaisa Pasts ,Singapūra pastu, Honkongā Post Gaisa Pasta sasniegtu visvairāk valstīs, kas atrodas 15-45 darbadienas,

Daži mērķa un citiem faktoriem, kas var ilgt līdz 60 darba dienām.

Lūdzu, pievērsiet uzmanību : Lai mazāk nekā 7 USD nebūs izsekošanas numuru, bet jūs saņemsiet priekšmetus, lai pārliecinātos,

lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu kompensāciju vai apvainoties, ja jūs donrsquot saņemt 60 darbdienu laikā .

ATSAUKSMES

1.Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus .

2.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu objektus vai mūsu preces vai pakalpojumu , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes .

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu .

SAZINIETIES AR MUMS

1. Dienests visā pasaulē,Vairumtirdzniecības ,mazumtirdzniecības, nometiet kuģniecības , Individualizētu atbalstu.

2. Darba laiks: (UTC+8) 8:45-12:00; 13:00-22:00 .Jūtieties brīvi sazināties ar mums

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti